1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
SIGNAL IDUNA a lansat cardul ...

SIGNAL IDUNA a lansat cardul virtual preplatit Easy Pay

SIGNAL IDUNA a lansat cardul virtual Easy Pay, metoda de plata revolutionara care le permite asiguratilor companiei sa aiba acces la orice furnizor medical din tara, chiar si in afara retelei de parteneri, fara sa fie nevoie sa achite din fondurile proprii si apoi sa solicite rambursarea sumei platite. SIGNAL IDUNA transfera, in avans, suma de bani necesara accesarii serviciilor medicale, oferind flexibilitate si usurinta in recuperarea starii de sanatate. Compania face inca un pas major spre transformarea digitala a tuturor proceselor si a angajamentului de a aduce tehnologia mai aproape de oameni.

Astfel, asiguratii cu polite de sanatate SIGNAL IDUNA pot solicita varianta virtuala, prietenoasa cu mediul, a cardului Easy Pay, pe care compania transfera in avans suma necesara accesarii serviciilor medicale acoperite prin contract. Cardul virtual poate fi solicitat in orice moment, iar in urma inrolarii in portofelul electronic, asiguratul il poate utiliza simplu si usor pentru plati rapide si securizate in orice clinica, spital sau laborator privat din Romania. Acesta este disponibil atat pentru asiguratii individuali, cat si celor care au acest beneficiu din partea angajatorilor.

Pentru a obtine cardul virtual Easy Pay, asiguratul trebuie sa contacteze SIGNAL IDUNA la numarul de telefon 021.9910 si sa urmeze apoi cativa pasi simpli pentru activare. Dupa ce cardul virtual devine activ, asiguratul il poate inrola in portofelul electronic Google Pay sau Apple Pay, pentru a face plati direct cu telefonul sau ceasul la orice furnizor medical privat din Romania care are afisat simbolul contactless.

"Cardul virtual vine in sprijinul romanilor care cauta acum solutii simple si eficiente, care sa le rezolve probleme complexe. Prin acest pas, SIGNAL IDUNA isi reconfirma angajamentul de a le oferi clientilor sai servicii de inalta calitate si accesibilitate si de a fi totodata o companie prietenoasa cu mediul. Prin Easy Pay, clinicile primesc pe loc plata serviciilor medicale, iar asiguratii nu trebuie sa acceseze fondurile proprii pentru a putea beneficia de tratamente, analize sau orice alt serviciu medical care le este necesar. Este inca o modalitate prin care le usuram asiguratilor SIGNAL IDUNA accesul la orice furnizor medical privat din Romania. Cardul Easy Pay face parte din cele trei metode de accesare a serviciilor medicale oferite de asigurarile SIGNAL IDUNA, alaturi de decontarea directa in reteaua Mediqa Net si rambursare", declara Daniela CASAPU, Membra a Directoratului SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE.

Cardul virtual Easy Pay elimina necesitatea utilizarii plasticului si reduce emisiile de dioxid de carbon asociate cu transportul si livrarea cardurilor fizice. Prin acest demers, compania pune si mai mult accent pe facilitarea accesului la serviciile medicale, de oriunde si oricand, integrand digitalizarea in asigurarile de sanatate.

Cardul virtual Easy Pay completeaza aplicatia Signal Care Assistant, disponibila pentru mobil si desktop, pentru administrarea politei si incarcarea online a documentelor medicale. Clientii pot beneficia de o experienta 100% digitala, fiind in control de fiecare data cand au nevoie de tratamente, interventii chirurgicale, spitalizare, recuperare medicala si multe altele.

"Varianta fizica a cardului Easy Pay a fost lansata cu succes in 2019, devenind una dintre metodele preferate de accesare a serviciilor medicale de cei peste 200.000 de asigurati din portofoliul companiei. Din 2019 si pana la finalul lunii ianuarie 2023, valoarea platilor pentru serviciile medicale efectuate prin intermediul lui este impresionanta, depasind 6 milioane de lei. Acesta a fost utilizat in cadrul retelelor medicale private de pe intreg teritoriul Romaniei, cele mai multe accesari fiind in Arad, Bucuresti, Galati si Iasi, platile reprezentand in principal contravaloarea pentru servicii de ambulatoriu - consultatii, investigatii, tratamente, analize de laborator (59%), urmate de cele pentru spitalizare si interventii chirurgicale (41%)", potrivit companiei.

Dintre beneficiarii cardului fizic Easy Pay, barbatii reprezinta 62%, in timp ce femeile reprezinta 38%, iar categoriile de varsta cu cele mai multe inregistrari pentru card sunt cele cuprinse intre 20 si 40 de ani (38%), urmate de cele intre 40 si 50 de ani (27%).