1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

SCOR integreaza modelul CyberCube in platforma sa de modelare a catastrofelor

Reasiguratorul global SCOR a integrat, in propria platforma de modelare a riscurilor catastrofale, modelul de risc cibernetic dezvoltat de CyberCube, noteaza xprimm.com. Prin integrarea acestui model de risc, alaturi de alte modele de catastrofe naturale, in propria sa platforma, SCOR isi propune sa isi extinda in continuare capacitatile de modelare.

Noua arhitectura a devenit complet operationala pentru reinnoirile de la 1 ianuarie 2021.

"In conformitate cu planul nostru strategic Quantum Leap, in cadrul caruia acceleram utilizarea noilor tehnologii, acest parteneriat cu CyberCube este un exemplu perfect al modului in care SCOR valorifica gestionarea datelor si capacitatile de analiza, pentru a-si construi cunostintele si pentru a oferi servicii optime clientilor. Aceasta platforma cibernetica integrata este o dezvoltare majora, care ne va permite sa aprofundam si sa extindem in continuare gestionarea acestui risc cheie in viitor", subliniaza Jean-Paul CONOSCENTE - CEO, SCOR P&C.

"Suntem incantati ca am aprofundat relatia noastra cu SCOR, permitand echipei sa isi evalueze eficient si fara probleme expunerile cibernetice si riscurile de acumulare in timpul sezonului critic de reinnoire, de la 1 ianuarie. CyberCube este incantata sa reprezinte modelul cibernetic tert ales pentru ecosistemul SCOR", a punctat si Pascal MILLAIRE - CEO, CyberCube.