1asig.ro
1asig.ro
SAVE THE DATES - evenimente XPRIMM

SAVE THE DATES - evenimente XPRIMM

5 min. / 1.540 cuvinte
Dupa ce am marcat deschiderea unui nou sezon de evenimente, cu Premiile Brokerilor de Asigurare 2021, evenimentele XPRIMM vor continua in perioada urmatoare si va invitam sa va treceti in agenda datele a doua evenimente importante pentru piata asigurarilor.

Acestea sunt:
  • 26 august 2021 - Gala Premiilor Pietei Asigurarilor
  • 3-5 octombrie 2021 - FIAR - Forumul International Asigurari - Reasigurari
Vom reveni cu detalii legate de cele doua evenimente in perioada urmatoare.

Asiguratorii, brokerii si specialistii care au obtinut in decursulul anului trecut rezultate remarcabile, dezvoltand si lansand produse inovatoare, care si-au dovedit utilitatea in randul clientilor, vor fi rasplatiti pe 26 august, cu distinctii recunoscute la nivelul intregii piete de asigurari din Romania, cu prilejul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor 2021, aflata la editia a XXI-a.

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor, acordate de catre Revista PRIMM - Asigurari&Pensii, este un eveniment de traditie, marca si tinuta, care aduce, de peste 20 ani, recunoastere acestei importante industrii.De asemenea, cea de-a XXIII-a editie a FIAR - Forumul International Asigurari - Reasigurari se va desfasura in perioada 3-5 octombrie 2021 si va reuni specialisti recunoscuti la nivel international ce aduc in dezbatere cele mai noi tendinte din domeniul asigurarilor.

FIAR este un eveniment traditional pentru XPRIMM, dedicat pietelor de asigurari si reasigurari. In perioada urmatoare vom reveni cu detalii privind locatia.

1.488 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO