1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
SAVE THE DATE: Conferinta ESG IN ...

SAVE THE DATE: Conferinta ESG IN ASIGURARI, Viena, 4 aprilie 2023

Viena va gazdui, pe 4 aprilie, prima conferinta ESG IN ASIGURARI organizata in cadrul IIF - The International Insurance Forum, in 2023. Vienna Insurance Group (VIG) este partenerul oficial al evenimentului. Elisabeth Stadler, CEO VIG, va adresa participantilor unul dintre principalele discursuri ale intalnirii.

ESG (Environmental, Social, and Governance), la care se face adesea referire cu termenul de sustenabilitate, reprezinta o schimbare structurala deosebit de importanta, cu un impact puternic asupra modului in care functioneaza atat piata financiara, cat si economia reala. Industria asigurarilor nu poate fi doar un spectator al acestei schimbari. Ea trebuie sa joace un rol relevant, folosindu-se de expertiza sa in gestionarea riscurilor, precum si statutul sau de investitor strategic pentru a sustine tranzitia ecologica. Conferinta se va concentra pe unele dintre principalele aspecte pe care asimilarea obiectivelor ESG le poate avea asupra activitatii asiguratorilor.

Conferinta IIF 2023 - ESG IN INSURANCE ofera un mediu care faciliteaza schimbul de informatii la nivel inalt privind perspectivele viitoare ale industriei asigurarilor si modul in care aceasta va fi modelata de factorii de sustenabilitate, tehnologici, de reglementare si de distributie. Evenimentul este organizat pentru si de catre profesionisti, asigurand un program de cea mai inalta calitate in toate aspectele.

Tarifele early bird sunt disponibile pana la 1 martie 2023.

Mai multe detalii aici.