1asig.ro
1asig.ro
S-a lansat un nou broker de ...

S-a lansat un nou broker de asigurare

5 min. / 1.540 cuvinte
ONE Insurance Broker de Asigurare Reasigurare si-a anuntat lansarea pe piata asigurarilor corporate si retail, fiind condus de Adrian SAVU in calitate de CEO.

PROMO


"Dupa mai bine de 20 de ani in industrie, am inteles ca siguranta clientilor nostri este pe primul plan. Siguranta unui business solid, siguranta unui camin asigurat si siguranta unui viitor linistit. Aceste principii au stat la baza ONE Insurance Broker. Ne-am dorit pentru clientii nostri un partener care sa le ofere o gama completa de servicii. De la alegerea produsului de asigurare, analiza de risc si asistenta in solutionarea daunei, suntem alaturi de clientii nostri in fiecare etapa a procesului de asigurare", a declarat Adrian SAVU, CEO, ONE Insurance Broker.

Cu un portofoliu complet de produse de asigurare - auto si non-auto, viata si sanatate -, brokerul pune la dispozitia clientilor sai pachete de servicii personalizate. Astfel, profesionistii ONE Insurance ofera servicii de analiza de risc, consultanta si managementul riscului, contracte de asigurare si asistenta in solutionarea daunelor.

ONE Insurance Broker reprezinta o echipa de profesionisti in domeniu, cu peste 30 de ani de experienta in cele mai importante companii de asigurari din Romania. Brokerul activeaza in domeniul asigurarilor pentru persoane juridice, oferind in acelasi timp si servicii persoanelor fizice.

Din portofoliul de asiguratori parteneri ONE Insurance fac parte cei mai importanti jucatori din piata de asigurari din Romania.

851 accesari