1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Romgaz va plati 4,55 milioane de ...

Romgaz va plati 4,55 milioane de euro catre Asito Kapital si Medical Ocupational pentru asigurarea sanatatii angajatilor companiei

Asocierea formata din Asito Kapital si Medical Ocupational SRL a castigat, din postura de unic ofertant, o licitatie organizata de Romgaz, cel mai mare producator si principal furnizor de gaze naturale din Romania, pentru furnizarea de servicii de asigurare voluntara de sanatate a angajatilor companiei.

Contractul a fost estimat la 4,56 milioane de euro pentru 2 ani, iar semnarea actelor s-a realizat pentru suma de 4,55 milioane de euro.

Numarul maxim de persoane care va fi acoperit de viitorul contract de asigurare va fi de 5.702 angajati, potrivit datelor din caietul de sarcini al procedurii de atribuire.

Mai multe detalii despre licitatie AICI, iar despre atribuire AICI.

Anterior, asocierea formata din Asito Kapital si Medical Ocupational SRL Bucuresti furnizeaza serviciile de asigurare voluntara de sanatate a angajatilor Romgaz.

Contractul a fost castigat in anul 2020. Mai multe detalii AICI.

Romgaz este controlata de stat, prin Ministerul Energiei, care detine 70 % din actiuni.

Cu subscrieri de aproape 28 milioane de lei in 2021, Asito Kapital este controlata aproape integral de Moldasig (Republica Moldova), care a intrat in actionariat in octombrie 2011 in urma preluarii de catre Norcross Insurance Company Limited (Marea Britanie) a unui pachet de actiuni reprezentand 99% din capitalul social. Tranzactia s-a ridicat la 3,1 milioane de dolari.

Compania si-a inceput activitatea in iulie 1998 sub denumirea de Lukoil Asito si a avut ca obiectiv, in primii ani de functionare, asigurarea activelor si afacerilor derulate in Romania de grupul petrolier rus Lukoil.