1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Robert MIREA: In 2023 prioritatea ...

Robert MIREA: In 2023 prioritatea ramane cresterea gradului de informare a clientilor

"Desi ultimii doi ani au fost provocatori, consider ca evolutia este una pozitiva. In 2023 ne dorim sa fim in continuare o prezenta importanta in domeniul asigurarilor private de sanatate cu acoperire internationala", a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Robert MIREA, Broker Network Manager, MediHelp.

Un mini-interviu cu Robert MIREA a fost publicat recent in Revista PRIMM Asigurari & Pensii din luna decembrie 2022. Il puteti citi mai jos:

Cum apreciati evolutia pietei de brokeraj in 2022 si care considerati ca este lucrul care a marcat-o cel mai puternic?

Evolutia a fost una pozitiva, chiar daca provocarile de anul acesta au fost mari. In acest sens, vreau sa mentionez contextul socio-politic si conflictul existent la granitele Europei Unite, care au condus la o avalansa de situatii economice si sociale cu impact mare asupra vietii noastre a tuturor - inflatie, costuri tot mai ridicate pentru traiul de zi cu zi etc. Totusi, toate aceste provocari au readus in atentia tuturor viata si sanatatea ca fiind cele mai importante aspecte pentru noi toti si astfel a crescut substantial piata de asigurari de sanatate pe parcursul acestui an.

Ce asteptari aveti de la anul 2023?

Ne dorim sa fim in continuare o prezenta importanta si sa ramanem un jucator atractiv si interesant pentru partenerii si clientii nostri in domeniul asigurarilor private de sanatate cu acoperire internationala.

Care considerati ca este prioritatea absoluta a brokerilor pentru 2023?

Prioritatea absoluta a brokerilor pentru 2023 ar trebui sa fie cresterea gradului de informare a clientilor referitor la nevoia fiecaruia de a-si proteja bunul cel mai de pret, sanatatea. Si pentru acest lucru, avem solutii care pot acoperi nevoile si necesitatile fiecarui client persoana fizica sau juridica.