1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Rezervati-va locul la Gala ...

Rezervati-va locul la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor pe galapremiilor.ro!

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2022, eveniment de traditie pentru piata de profil din Romania, va avea loc peste doua saptamani, joi, 25 august, in Bucuresti, la Loft Diplomat, reunind lideri si specialisti ai celor mai importante companii de asigurari, de brokeraj si cea a serviciilor asociate acestora, autoritati, asociatii profesionale si patronale, intr-o atmosfera de celebrare a performantei.

Astfel, asiguratorii care au inregistrat cele mai bune rezultate in anul trecut, produsele inovatoare lansate in 2022, dar si specialistii care s-au remarcat prin activitatea lor profesionala, vor fi rasplatiti cu distinctii recunoscute la nivelul pietei de profil si in afara acesteia.

De asemenea, cei prezenti la GPPA 2022 vor putea rasfoi si in format print noua editie speciala a Revistei PRIMM Asigurari & Pensii!

Puteti sa va rezervati locurile direct pe www.galapremiilor.ro, unde gasiti cele mai noi informatii despre cel mai asteptat eveniment al verii 2022.

La aceasta editie, Partenerul Principal al evenimentului este compania Life is Hard Work Soft, careia i s-au alaturat deja in calitate de Parteneri companiile eClaims Assistance, Asisoft si FivePlus.