1asig.ro
1asig.ro
Revista PRIMM Asigurari & ...

Revista PRIMM Asigurari & Pensii din iulie 2021 a fost lansata in format digital!

5 min. / 1.540 cuvinte
Noua editie speciala a Revistei PRIMM Asigurari & Pensii, din luna iulie 2021, a fost lansata in format digital, fiind dedicata evolutiei distributiei de asigurari din ultimele trei decenii, marcata prin cele 30 de mini-interviuri cu specialisti din piata locala, citati in CoverStory-ul "Cum arata VIITORUL distributiei de asigurari".

PROMO


RASFOIESTE aici Revista PRIMM Asigurari & Pensii!

In Romania, distributia de asigurari este aproape sinonima cu activitatea brokerilor de asigurari. De aceea, acest numar al revistei PRIMM le dedica o atentie speciala, celebrandu-le victoriile, inventariind dificultatile cu care s-au confruntat in perioada pandemiei, dar si solutiile pe care le-au gasit, analizand statutul lor in comparatie cu ale piete din regiune, investigand perspectivele de evolutie.

In acest context, diversitatea intalnita in pietele regiunii Europei Centrale si de Est in privinta structurii sistemelor de distributie a asigurarilor pare, mai degraba, surprinzatoare. In fapt, ea nu este decat rezultatul dezvoltarii naturale a acestor piete cu istorie si culturi diferite. In functie de specificul local, rolul si importanta canalelor de distributie difera de la tara, la tara. Mai multe detalii cititi in materialul "Distributia de asigurari in ECE. Un peisaj divers".

Evolutia pietei de asigurari si cum a fost influentata aceasta de pandemia de COVID-19, viitorul distributiei in asigurari, noile cerinte ale consumatorilor - sunt doar cateva dintre subiectele dezbatute in interviul acordat de Cristian ROSU, Vicepresedinte Sectorul Asigurari - Reasigurari, ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Tot din revista, in articolul "2020 - Un an de exceptie" aflam ca piata romaneasca de asigurari si-a mentinut si in 2020 pozitia a 5-a in regiunea ECE, castigata in 2019, cu o cota de piata regionala in usoara crestere, de la 5,88% in 2019, la 6,3% in 2020. Acest avans se datoreaza faptului ca Romania a fost una dintre putinele piete de asigurari din Europa Centrala si de Est care a incheiat anul trecut cu o rata de crestere pozitiva, de 2,7%, in timp ce - cu putine exceptii -, cele mai importante piete din regiune au incheiat anul pe un trend negativ.

In ceea ce privesc performantele anului 2020, puteti vedea Clasamentele judetene si regionale ale brokerilor, precum si o retrospectiva a evenimentului Premiile Brokerilor de Asigurare - editia 2021.

Totodata, in noul numar al revistei PRIMM Asigurari si Pensii gasiti si rezumatul evenimentului Health Insurance Forum - "Asigurarile de sanatate, o solutie viabila pentru dezvoltarea sistemului sanitar". In ceea ce priveste tendintele si tehnologia, nu ratati materialele "Micromobilitate sau cum sa pregatim mai bine drumul spre viitor" si "Asiguratori si brokeri versus mediul digital din Romania anului 2021".

Din revista nu lipsesc nici rubricile Campanii, Evenimente, precum si Emisiunile XPRIMM - Antreprenor in Asigurari, Ora de Risc si Zodia Asigurarilor.

Puteti rasfoi revista AICI!

2.303 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO