1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Rebranding la ABC Asigurari. ...

Rebranding la ABC Asigurari. Compania devine ABC Insurance

Dupa o experienta de 25 de ani pe piata asigurarilor, sub brandul ABC Asigurari, compania devine, dupa un amplu proces si semnificativ de rebranding, ABC Insurance. Odata cu schimbarea denumirii si a logo-ului, compania anunta schimbari in strategia si filosofia de business si mutarea intr-un nou sediu, se arata intr-un comunicat de presa transmis 1asig.ro.

"Suntem incantati sa va dezvaluim transformarea pe care am parcurs-o, reflectata intr-un rebranding amplu si semnificativ. Astazi, anuntam cu mandrie ca am devenit ABC Insurance, marcand o evolutie majora in povestea noastra de 25 de ani", spun oficialii ABC Insurance.

"Schimbarea numelui si a logo-ului subliniaza angajamentul nostru ferm fata de progres si dezvoltare. ABC Insurance reprezinta nu doar o actualizare estetica, ci si o redefinire profunda a modului in care ne raportam la clientii nostri si la industrie", mentioneaza sursa citata.

O Noua Strategie de Business

Odata cu aceasta transformare, compania aduce modificari substantiale in strategia si filosofia de business. "Ne propunem sa fim mai receptivi la nevoile clientilor nostri, sa fim inovatori in ofertele noastre si sa raspundem mai eficient la schimbarile din piata. ABC Insurance nu este doar o asigurare - este partenerul tau in siguranta, incredere si adaptabilitate."

In plus, oficialii ABC Insurance anunta ca intreaga echipa s-a mutat intr-un sediu nou, modern si vibrant. Acesta nu este doar un birou, ci un spatiu in care inovatia si colaborarea se intalnesc pentru a crea o forta de munca motivata si eficienta.

Adresa : Str. Gara Herastrau Nr. 4B, Sector 2, Bucuresti

"ABC Insurance reprezinta un nou inceput pentru noi, dar si pentru clientii nostri. Schimbarea numelui si a identitatii vizuale reflecta nu doar evolutia noastra, ci si angajamentul continuu fata de dezvoltare si progres. Suntem convinsi ca aceasta schimbare ne va intari relatia cu clientii nostri si ne va ghida catre un viitor de succes. Cu totii suntem parte din aceasta calatorie si impreuna construim zi de zi noul ABC Insurance", afirma Ciprian OSIAC, Director General nominalizat - in curs de autorizare ASF.

In plus, oficialii ii incurajeaza pe clienti, partenerii si comunitatea sa descopere impreuna cu ei aceasta noua Era sub umbrela ABC Insurance. "Suntem recunoscatori pentru sprijinul continuu si suntem nerabdatori sa construim viitorul impreuna", concluzioneaza ei.