1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Rapiditatea accesarii versus ...

Rapiditatea accesarii versus siguranta si profitabilitate - ce vor romanii sa stie despre asigurarile de sanatate versus cele de viata

Desi sunt doua produse diferite, atat asigurarile de sanatate, cat si cele de viata reprezinta solutii importante de protectie financiara. Ce vor clientii sa stie despre aceste tipuri de polite?

In cazul asigurarilor de sanatate, "cea mai intalnita intrebare este daca sunt acoperite afectiunile pre-existente. O alta intrebare foarte des intalnita este cat de repede pot accesa serviciile acoperite de polita", a explicat Octavian TATOMIRESCU, Director General, CAMPION Broker. Pe de alta parte, in cazul asigurarilor de viata, "cele mai multe intrebari sunt referitoare la flexibilitatile politei (durata, clauze, modificari) si cele referitoare la siguranta si profitabilitate."

Indiferent de tipul de asigurare ales de catre clienti, rolul brokerului nu se termina dupa vanzarea politei. De exemplu, in cazul asigurarilor de sanatate, serviciile post-vanzare implica asistenta in ceea ce priveste utilizarea acestora. "De cele mai multe ori, brokerii ofera consultanta clientilor atunci cand acestia doresc sa acceseze polita de asigurare. Totodata, oferim asistenta in cazul notificarilor de dauna catre asigurator", a subliniat Octavian TATOMIRESCU.

Asigurarile de viata - un segment in crestere

Ultima saptamana din cadrul campaniei "Luna Asigurarilor de Sanatate", pe care CAMPION Broker o sustine in calitate de Partener, este dedicata asigurarilor de viata, un segment aflat in dezvoltare in acest moment si in Romania.

"In anul 2023, asigurarile de viata vor avea un trend crescator si vor continua sa fie in crestere de la an la an", estimeaza Octavian TATOMIRESCU. "Este un segment aflat din ce in ce mai mult in atentia romanilor. Clientii nostri sunt din ce in ce mai interesati de asigurarile de viata si acest lucru se va vedea in portofoliul nostru", a adaugat acesta.

In momentul de fata, cele mai solicitate tipuri de asigurari de viata in tara noastra raman cele mixte, a declarat Directorul General al CAMPION Broker.