1asig.ro
1asig.ro

Radu BRAGAREA se alatura Directoratului UNIQA Asigurari de Viata

5 min. / 1.540 cuvinte
Incepand cu luna februarie 2020, Radu BRAGAREA este Vicepresedinte - membru al Directoratului companiei UNIQA Asigurari de Viata, a anuntat compania. Acesta a primit si avizul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).

PROMO


Radu BRAGAREA vine in echipa UNIQA din rolul de membru al Directoratului ERGO Asigurari de Viata Romania. De-a lungul unui parcurs profesional de doua decenii, acesta si-a asumat roluri de management pentru ariile de Actuariat si Operatiuni Asigurari de Viata, in cadrul Eureko (Interamerican) Asigurari Romania, a ocupat pozitia de Chief Operating Officer in cadrul AIG Life Romania (actual Metropolitan Life) si a coordonat activitatea Societatii de Administrare a Fondurilor de Pensii Private Eureko, din postura de Director General.

"Ma bucur sa ma alatur echipei UNIQA. Imi doresc ca experienta mea in domeniul asigurarilor de viata sa adauge valoare echipei de management si, impreuna cu restul colegilor, sa reusim sa continuam dezvoltarea pe baze solide a afacerilor de asigurari de viata din Romania in acelasi ritm ca pana in prezent", a declarat Radu BRAGAREA, Vicepresedinte - Membru Directorat UNIQA Asigurari de viata.

"Radu ne ofera increderea ca, din noul rol de Vicepresedinte - membru al Directoratului UNIQA Asigurari de viata, va avea o contributie semnificativa la cresterea activitatii si consolidarea rezultatelor companiei. Activitatea de asigurari de viata in cadrul UNIQA a ajuns la un nivel de maturitate, astfel incat experienta si competenta lui Radu ne vor ajuta sa pregatim mai departe compania pentru a deveni unul dintre jucatorii de top din piata", a precizat Valentin COROIU, CEO, UNIQA Asigurari de viata.

Numirea noului membru al Directoratului UNIQA Asigurari de viata are loc intr-o etapa importanta in evolutia companiei.

In 2019, UNIQA Asigurari de viata a continuat sa isi consolideze activitatea, raportand la finalul anului prime brute subscrise din asigurarile de viata in valoare totala de 18 milioane de euro, conform IFRS. Cresterea a fost sustinuta de un avans de 20% in vanzarea produselor traditionale.

UNIQA Insurance Group opereaza pe piata romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane. In 2010, UNIQA a inceput operatiunile pe piata asigurarilor de viata, lansand compania UNIQA Asigurari de viata.

952 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO