1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
RENOMIA SRBA a finalizat ...

RENOMIA SRBA a finalizat contractul de asigurare a flotei TAROM

RENOMIA SRBA Insurance Broker a anuntat finalizarea si semnarea contractelor de asigurare a florei TAROM, alaturi de grupul GALLAGHER, dupa ce a castigat licitatia organizata de operatorul aerian de stat, care include polita de tip CASCO, raspundere fata de pasageri, marfa si terti.

"In urma castigarii licitatiei de catre asocierea de brokeri RENOMIA SRBA (Romania) si GALLAGHER Aerospace (Londra), s-au finalizat si semnat toate contractele de asigurare. Suntem la capatul unei perioade intense de activitate pe acest cont, le multumesc colegilor mei din departamentul de aviatie pentru profesionalismul lor bazat pe o experienta solida in asigurarile de aviatie", a declarat, pentru 1asig.ro, Gheorghe GRAD, Country Manager, RENOMIA SRBA Broker.

"Pentru RENOMIA SRBA ceea ce s-a reusit este un important succes, un lucru exceptional, insa pentru GALLAGHER Aerospace este doar " business as usual". Ne-am bazat pe parteneriatul cu GALLAGHER pentru ca este o companie foarte puternica pe piata londoneza de aviatie, care astazi are in in asigurare sute de companii aeriene din intreaga lume, cum ar fi Lufthansa, Airfrance, Singapore Airlines, Virgin Australia, Air Asia, etc. In acest context, cu siguranta plasarea in procent de 100% a riscului nu a fost o problema", a adaugat el.

Potrivit lui Gheorghe GRAD, adevarata problema a fost timpul scurt in care a trebuit sa se puna in functiune o multitudine de conexiuni, intr-o formula noua de plasament. "Au fost si emotii, evident, dar am crezut in sansa noastra pentru ca am stiut ce facem in fiecare moment. Si, ca in orice competitie, ce nu te omoara, te face mai puternic! TAROM este de departe castigatorul real al acestei competitii."

TAROM are o flota de 29 de aeronave. Compania a inregistrat in 2020 o cifra de afaceri de 335,3 milioane de lei, in scadere de la 1,35 miliarde de lei in 2019, activitatea fiind afectata de pandemia de COVID-19. Pierderile TAROM au urcat anul trecut la 439,8 milioane de lei, de la 169,65 milioane de lei in anul precedent.

Sursa foto: TAROM/ Facebook