1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

RECREX & VAN AMEYDE, parteneriat strategic care sporeste capacitatile de gestionare a cererilor de despagubire

RECREX International Insurance Services anunta ca a convenit asupra unui parteneriat / acord strategic cu VAN AMEYDE, menit sa ofere o serie de beneficii extinse pentru serviciile reciproce TPA catre clientii din Europa.

RECREX a trecut printr-o perioada de crestere rapida in cadrul echipei sale de solutii de despagubire si inovare condusa de Steve LULEWICZ - SVP, Global Business Development. Acest acord se va baza pe capacitatile existente si va aduce un plus capacitatii de crestere. Parteneriatul le va permite ambelor firme sa isi consolideze semnificativ operatiunile geografice si sa extinda expertiza tehnica pentru clientii de pe intreg teritoriul Pan-European.

"Vrem sa ne asiguram ca partenerii nostri impartasesc aceeasi cultura si aceleasi standarde ca RECREX si VAN AMEYDE si, de asemenea, ca au capacitatile tehnice necesare pentru a le oferi clientilor un nivel de servicii de top pe piata. Discutiile noastre au fost detaliate si s-au axat pe beneficiile reciproce pe care un astfel de parteneriat strategic le va aduce nu numai pentru RECREX si VAN AMEYDE, ci si pentru piata, in general", a declarat Daniela BADALUTA - President, RECREX.

"Oferim servicii similare pentru anumite linii de business si, totusi, am ramas fragmentati in ce priveste acoperirea noastra geografica. Acest lucru rezolva aceasta problema si permite capacitati de deservire cu adevarat Pan-Europene, in special in legatura cu programul provenit de pe piata ECE. Faptul ca beneficiile acestui parteneriat vor fi implementate si realizate rapid ilustreaza motivatia a doi lideri de piata ce cauta in permanenta sa faca un pas inainte pentru clientii lor, deschizand calea spre imbunatatirea continua si spre servicii de calitate", a punctat si Steve LULEWICZ - Senior Vice President, RECREX.

"Suntem bucurosi sa lucram alaturi de RECREX, un alt furnizor de servicii specializate pentru firmele de asigurari, dedicat satisfactiei clientilor, ca VAN AMEYDE. Expertiza IT a VAN AMEYDE, serviciile orientate catre client si dorinta constanta de inovare contribuie la aceasta cooperare strategica alaturi de RECREX", a explicat Frank VERSCHUUR - Regional Director South West Europe, VAN AMEYDE.