1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

RAIFFEISEN Bank - seminar despre produsele de trezorerie

RAIFFEISEN Bank a inregistrat, in ultima perioada, o crestere a solicitarilor pentru produse destinate atat acoperirii riscului valutar, cat si a riscului de dobanda.

Ca urmare, banca a organizat la Hotel Ramada din Bucuresti un seminar despre produsele de trezorerie pe care RAIFFEISEN Bank le ofera companiilor. Agentii economici din Bucuresti s-au putut, astfel, familiariza cu produse de trezorerie prin care au acces la instrumente de acoperire a riscului valutar, instrumente de acoperire a riscului ratei de dobanda sau la produse dedicate investirii sumelor disponibile in conturile lor.

"Banca pune la dispozitia clientilor produse de trezorerie din ce in ce mai sofisticate - de la produse simple de acoperire a riscului valutar - contracte Forward sau Swap, pana la instrumente mai complexe, precum optiuni sau depozite structurate. Toate aceste modalitati si produse ajuta companiile romanesti sa se adapteze la o piata din ce in ce mai dinamica si competitiva", a declarat Alin CIRLIGEANU, Director de Vanzari in Divizia de Trezorerie a RAIFFEISEN Bank.

Compania a organizat astfel de seminarii sub denumirea "Trezo+" la Timisoara, Bacau, Cluj, Ploiesti, Brasov, Constanta, Pitesti, actiunea din Bucuresti fiind cea care incheie acesta serie de evenimente.