1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

RAIFFEISEN Bank isi tripleaza creditele pentru IMM-uri

RAIFFEISEN Bank a inregistrat o crestere cu 300% a volumului de credite pentru intreprinderi mici si mijlocii (IMM) in primele cinci luni ale acestui an, fata de aceeasi perioada a lui 2006, ca urmare a imbunatatirii calitatii serviciilor.

"RAIFFEISEN Bank a ales sa investeasca in forta de vanzare pentru IMM-uri, obiectivul final fiind imbunatatirea calitatii serviciilor si produselor oferite clientilor", a precizat directorul sectorului IMM RAIFFEISEN Bank, Alexandru CIOBANU.

RAIFFEISEN Bank a dezvoltat o forta de vanzare dedicata sectorului IMM, avand in prezent peste 200 de specialisti care au beneficiat de programe de instruire si calificare in domeniu. In urma acestor actiuni, timpul de raspuns la aplicatiile de credite IMM s-a redus la jumatate, a crescut calitatea servicilor oferite, iar produsele au fost adaptate nevoilor de dezvoltare ale IMM-urilor. Cresterile au fost si cantitative, avand in vedere ca volumul de credite acordate IMM-urilor a crescut fata de aceeasi perioada a anului trecut cu 300%.

RAIFFEISEN Bank continua si in luna iunie oferta de credite KfW pentru IMM-uri, care consta intr-o dobanda anuala variabila, cu 0,5% peste dobanda medie interbancara la depozitele plasate in lei (Bubor) la o luna. Vineri, dobanda Bubor la o luna era de 7,52% pe an.