1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Profil de campion: Balazs-Becsi ...

Profil de campion: Balazs-Becsi Mate - 14 ani

A inceput bowling-ul la 6 ani, ca joc si distractie, iar dupa 6 ani de fotbal de performanta, la varsta de 11 ani, s-a apucat de antrenamente intense, considerand bowling-ul o pasiune, dar si un sport fizic si mental, care pe langa scoala de muzica, ocupa un loc important in viata sa.

Legitimat la echipa CSIKSZEREDA BC, Mate este membru al lotului national de juniori al Romaniei. A participat cu echipa Romaniei la Campionatul European de juniori EYC 2021 in Tilburg-Olanda, clasandu-se pe locul 64 la categoria All Events.

La Campionatul European EYC 2022, organizat in Wittelsheim-Franta, a terminat in prima jumatate a clasamentului, pe locul 46 la All Events si pe locul 21 la duo, impreuna cu coechipierul Dragnia Mihai.

A obtinut, de asemenea, titlul de campion national la Campionatul National 2021, clasandu-se pe locul I in clasamentul general de juniori (categoria 8-18 ani), si locul I la categoria de juniori 2 (10-14 ani).

Are in palmares mai multe titluri obtinute la Open-uri organizate in tara, atat la juniori cat si la seniori, si un loc 9 din 147 participanti la Open-ul international din Bratislava - aprilie 2022.

Fiecare competitie este considerata de Mate o noua oportunitate de a invata, de a se dezvolta si de a ajunge cat mai aproape de visul sau: de a deveni un jucator de elita.