1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Prima saptamana a campaniei "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan"

Saptamana aceasta, moldovenii afla totul despre RCA si importanta asigurarii la schimbarea directiei de mers in cadrul primei saptamani a campaniei "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan", dedicate atat informarii privind asigurarile auto, cat si sigurantei rutiere, desfasurata de APPA si BNAA.

Ce sunt asigurarile RCA si cum functioneaza acestea? De ce au nevoie soferii de asigurari RCA? Care sunt riscurile neasigurarii la schimbarea directiei de mers sau a benzii si cum trebuie sa procedeze soferii pentru a elimina acest risc de pe sosele?

Despre toate acestea, si nu numai, moldovenii vor afla mai multe pe pagina de Facebook "Totul despre asigurari in Moldova", precum si pe totuldespreasigurari.md.

Despre campania "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan"

In perioada 15 iunie - 15 iulie a.c., APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, la initiativa si cu sustinerea BNAA - Biroul National al Asiguratorilor Auto din Moldova, desfasoara a doua editie a proiectului de informare si de educatie financiara dedicat moldovenilor.

Orientata spre asigurarile auto obligatorii si incluzand o importanta componenta de siguranta rutiera, campania "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan" are ca obiectiv sa aduca in prim plan atat cele mai importante informatii pe care fiecare sofer trebuie sa le cunoasca despre asigurarile RCA si Carte Verde, cat si principalele cauze care provoaca accidente rutiere in Moldova si recomandarile de siguranta pentru a le evita.