1asig.ro
1asig.ro
Prima etapa a concursului

Prima etapa a concursului "Stii totul despre asigurari si castigi" se apropie de final. Campania continua!

5 min. / 1.540 cuvinte
Etapa 1 din cadrul concursului online "Stii totul despre asigurari si castigi" se apropie de final! Anunta-ti prietenii, colegii, clientii - invita-i sa participe: cunostintele financiare vapot aduce premii importante! Daca nu ai facut deja acest lucru, mai ai timp pana duminica. 

Prima etapa a concursului a fost dedicata notiunilor generale despe asigurari. Pentru participare, mai intai trebuie sa urmariti filmuletul de aici si sa va asigurati ca sunteti gata pentru test!

Apoi, intrati aici pentru CONCURS. Raspundeti la intrebari si completati datele de inregistrare in competitie!

Etapa a doua a concursului va incepe luni, 23 noiembrie, si va fi centrata pe asigurarile auto. Premiile constau in 3 vouchere de 200 de lei la un magazin online, acordate prin tragere la sorti. 

Participantii care se inscriu la minim 2 etape saptamanale devin automat eligibili pentru Marea Finala unde pot castiga un voucher de 2.500 lei.

Pentru mai multe detalii despre cum functioneaza concursul, il puteti asculta pe Vlad GRIGORESCU - el explica aici cum se desfasoara totul. Nu uitati sa aruncati un ochi si pe regulamentul oficial.

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR. Partenerii proiectului sunt GENERALI Romania, AEGON, DESTINE Broker, EUROINS Romania, FUNK Broker, SIGNAL IDUNA, INTERBROKER, AON Romania, ASIGEST, CAMPION Broker, PROFIDUCIARIA si GLOBASIG Broker.
1.903 accesari