1asig.ro
1asig.ro
Prima editie a emisiunii Ora de ...

Prima editie a emisiunii Ora de Risc din acest an: Tendintele anului 2021 pe piata de brokeraj

5 min. / 1.540 cuvinte
Emisiunea Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, incepe anul 2021 cu o editie in cadrul careia dezbate realizarile anului 2020 si tendintele din acest an pe piata de brokeraj, avandu-i ca invitati, marti - 12 ianuarie, pe Iulius Marian FIRCZAK, Deputat in Parlamentul Romaniei, si pe Dorel DUTA, Presedintele UNSICAR (Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania).

PROMO


Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Ea poate fi urmarita pe www.rfi.ro sau pe undele RFI: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. Emisiunea poate fi ascultata si in format podcast (cautati RFI Romania / Ora de risc).

Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

Emisiunea "Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Indragita emisiune a debutat in urma cu peste 9 ani, fiind realizata de XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM.

Dupa mai bine de 10 ani de traditie, Emisiunea Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, a cunoscut o crestere permanenta, de la editie, la editie, fiind foarte apreciata de catre ascultatori, acest lucru demonstrand ca subiectele abordate au fost intotdeauna unele de actualitate si de interes pentru toti actorii din piata.

De-a lungul anilor, Ora de Risc a avut ca invitati numerosi reprezentanti ai autoritatilor, institutiilor, companiilor de asigurari, brokerilor, dar si specialisti din domeniile conexe, care au transmis publicului informatii despre toate formele de asigurare, si nu numai.

Emisiunea continua in 2021 si va aduce in atentie unele dintre cele mai actuale si mai intens dezbatute subiecte din piata locala de asigurari, si nu numai. Sergiu COSTACHE va aduce, la fiecare editie, lideri si specialisti alaturi de care sa dezbata subiectele de actualitate din piata, explicate ascultatorilor folosind un limbaj accesibil.

Ora de Risc este transmisa in fiecare marti in prime-time, de la ora 17.30, si este reluata sambata, de la ora 10:10.

Pentru a urmari toate dezbaterile si interviurile, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!

1.293 accesari