1asig.ro
1asig.ro
Premiile Brokerilor de Asigurari ...

Premiile Brokerilor de Asigurari 2021 "Din nou impreuna" se desfasoara pe 2 iunie

5 min. / 1.540 cuvinte
Premiile Brokerilor de Asigurare 2021 "Din nou impreuna", evenimentul traditional dedicat recompensarii performantei in brokeraj, aflat la cea de-a X-a editie, isi va anunta castigatorii miercuri - 2 iunie 2021. Decernarea premiilor si trofeelor va avea loc la Restaurant Diplomat, Bucuresti.

Intr-o atmosfera eleganta si destinsa, vom afla cine au fost cei mai performanti brokeri ai anului trecut, dar si care au fost cele mai inovatoare produse si parteneriate din piata de profil.

De peste 20 de ani, Publicatiile XPRIMM recunosc valorile si recompenseaza succesul unei industrii. Fiecare festivitate de premiera reprezinta un eveniment de traditie, marca si tinuta, un reper pentru recunoastera succesului in industria asigurarilor.

Evenimentul se desfasoara cu respectarea tuturor regulilor referitoare la conduita sociala responsabila in prevenirea raspandirii coronavirus (COVID-19).

Piata de brokeraj din Romania a crescut cu 9,1% in 2020 fata de anul anterior, insumand prime intermediate in valoare de 7,86 de miliarde de lei, potrivit ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara. Aceasta crestere este datorata atat cresterii volumului de prime intermediate/distribuite pentru activitatea de asigurari generale (+8,75%), cat si a asigurarilor de viata (+19,38%).

In anul 2020, companiile de brokeraj au intermediat/distribuit 68,34% din volumul total al primelor brute subscrise de asiguratori, pentru prima oara in ultimii 5 ani depasind pragul de 80% pe partea de distributie de asigurari generale.

1.994 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO