1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Premiile Brokerilor de Asigurare ...

Premiile Brokerilor de Asigurare isi desemneaza castigatorii saptamana viitoare!

Cea de-a IX-a editie a Premiilor Brokerilor de Asigurare, evenimentul traditional dedicat recompensarii performantei in brokeraj, isi va anunta castigatorii saptamana viitoare. Decernarea premiilor si trofeelor va avea loc joi, 27 februarie 2020, in LOFT Lounge din Bucuresti.

Intr-o atmosfera destinsa, vom afla cine au fost cei mai performanti brokeri ai anului trecut, dar si care au fost cele mai inovatoare produse si parteneriate din piata de profil.

De peste 20 de ani, Publicatiile XPRIMM recunosc valorile si recompenseaza succesul unei industrii. Fiecare festivitate de premiera reprezinta un eveniment de traditie, marca si tinuta, un reper pentru recunoastera succesului in industria asigurarilor.

Rezervati-va aici un loc la Premiile Brokerilor de Asigurare!

Premiile Brokerilor de Asigurare 2020 sunt sustinute de GENERALI Romania, GRAWE Romania si POINTER Systems in calitate de Parteneri.

Valoarea primelor intermediate de brokeri a crescut, in primele 9 luni din 2019, cu peste 12% fata de perioada similara a anului trecut, pana la aproape 5,3 miliarde de lei, reprezentand 65% din totalul pietei locale de asigurari, conform ASF.

La sfarsitul lunii septembrie 2019, figurau inregistrati in evidentele Autoritatii de Supraveghere Financiara un numar de 334 de brokeri de asigurare si/sau reasigurare autorizati, din care: 288 societati active, 32 societati cu activitatea interzisa temporar si 14 societati cu activitatea suspendata.

PROMO