1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Premiile Brokerilor de Asigurare ...

Premiile Brokerilor de Asigurare 2021 isi desemneaza castigatorii pe 2 iunie

Cea de-a X-a editie a Premiilor Brokerilor de Asigurare, evenimentul deja traditional dedicat recompensarii performantei in brokeraj, isi va anunta premiantii foarte curand, pe data de 2 iunie a.c., reunind specialistii din intreaga piata de asigurari, precum si din domenii conexe.

Premiile Brokerilor de Asigurare 2021 "Din nou impreuna" se va desfasura intr-o atmosfera eleganta si destinsa, cand vom afla cine au fost cei mai performanti Brokeri ai anului trecut, dar si care au fost cele mai inovatoare produse si parteneriate din piata de profil.

Decernarea premiilor si trofeelor va avea loc la Restaurant Diplomat, Bucuresti.

Evenimentul se desfasoara cu respectarea tuturor regulilor referitoare la conduita sociala responsabila in prevenirea raspandirii coronavirus (COVID-19).

In ciuda multor schimbari din industria de asigurari, brokerii de asigurare se afla, de mai multi ani, pe un trend ascendent. Piata de brokeraj din Romania a crescut cu 9,1% in 2020 fata de anul anterior, insumand prime intermediate in valoare de 7,86 de miliarde de lei, potrivit ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara. Aceasta crestere este datorata atat cresterii volumului de prime intermediate/distribuite pentru activitatea de asigurari generale (+8,75%), cat si a asigurarilor de viata (+19,38%).

In anul 2020, companiile de brokeraj au intermediat/distribuit 68,34% din volumul total al primelor brute subscrise de asiguratori, pentru prima oara in ultimii 5 ani depasind pragul de 80% pe partea de distributie de asigurari generale.