1asig.ro
1asig.ro
Pregatim editia a IX-a a campaniei ...

Pregatim editia a IX-a a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"

5 min. / 1.540 cuvinte

In fiecare an, luna octombrie aduce un proiect unic in piata asigurarilor din Romania: campania nationala de informare "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte". Editia din acest an a demersului, a IX-a, aduce in discutie, pentru a doua oara de la lansarea proiectului, o tema extrem de importanta si relevanta astazi: schimbarile climatice.

PROMO


De la incendii de vegetatie devastatoare, care ajung sa cuprinda orase, pana la furtuni violente, tornade aparute in zone in care acestea nu s-au manifestat pana in prezent, inundatii si viituri, dar si alte fenomene meteo extreme, este clar ca schimbarile climatice afecteaza, indirect, casele oamenilor de pretutindeni.

Asadar, editia a IX-a a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" urmareste sa atraga atentia atat asupra schimbarilor climatice si a impactului acestora asupra locuintele romanilor, cat si asupra masurilor pe care le pot lua acestia pentru a contribui la scaderea factorilor ce contribuie la schimbarile climatice (poluare, consum excesiv de energie etc.).

Obiectivele proiectului includ:

  • Cresterea gradului de constientizare a romanilor cu privire la pericolele la care le este expusa locuinta;
  • Informarea romanilor cu privire la formele de protectie financiara pe care le ofera incheierea unei asigurari obligatorii sau facultative de locuinta;
  • Cresterea gradului de constientizare privind impactul indirect al schimbarilor climatice asupra sigurantei locuintei si riscurile generate de schimbarile climatice
  • Cresterea gradului de informare cu privire la masurile care pot fi luate pentru protejarea mediului si reducerea efectelor schimbarilor climatice.
2.062 accesari
Sondaj

Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

- Cutremur
- Inundatii
- Alunecari de teren
- Incendii
- Furtuna
- Furt
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO