1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Postasii au livrat primele carduri ...

Postasii au livrat primele carduri de energie in Bucuresti si alte 6 judete

Distributia cardurilor de energie, prin Posta Romana, a inceput, miercuri, in Capitala si in judetele Alba, Arges, Teleorman, Bacau, Bihor, Ilfov, a anuntat ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos.

Peste 10.000 de postasi vor ajunge, in cursul lunii februarie, la 2,8 milioane de locuinte pentru distribuirea ajutoarelor de incalzire. Startul a fost dat la Oficiul Postal Buftea, judetul Ilfov, in prezenta ministrului Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel BOLOS, precum si a directorului general al Postei Romane, Valentin STEFAN.

"Sunt aproape 4 milioane de beneficiari care vor intra in posesia acestor carduri pana la finalul lunii februarie, insa distribuirea se va face treptat. Pana la data de 20 februarie, cand vom avea posibilitatea de a plati ajutorul de incalzire, cat mai multi romani urmeaza sa intre deja in posesia cardurilor. Ii indemn pe toti beneficiarii sa aiba rabdare si incredere ca vor primi aceste carduri in intervalul de timp anuntat, dupa cum sunt identificati pe liste, fiecare, conform graficului de distribuire", a declarat Marcel Bolos, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene.

Gasiti AICI - "Ghidul cardurilor de energie. Tot ce trebuie sa stii despre ajutorul de 1.400 de lei pentru plata facturilor"