1asig.ro
1asig.ro

Polonia: PZU Auto Ochrony Prawna, un nou serviciu pentru flote auto si clientii de leasing

5 min. / 1.540 cuvinte
PZU Group a anuntat ca, de la mijlocul lunii septembrie, PZU Auto are o varianta suplimentara a asigurarii Legal Protection. Datorita acesteia, soferii au acces rapid si usor la serviciile juridice din Polonia si Europa, informeaza xprimm.com.

PROMO


In cazul unui eveniment in strainatate, clientii pot conta nu numai pe asistenta telefonica in poloneza, engleza si rusa, ci si pe ajutorul unui avocat sau consilier juridic. Pana acum, doar clientii individuali puteau utiliza oferta PZU Auto Ochrony Prawna. Recunoscand potentialul utilizarii unui astfel de produs in randul antreprenorilor, acesta a fost extins si in cazul flotelor si clientilor de leasing.

Konrad OWSINSKI - Motor Insurance Underwriting Director, PZU -, a explicat: "Soferii profesionisti parcurg mii de kilometri anual, calatorind pe drumuri din Polonia si Europa. Oriunde pot fi expusi riscului unui incident care sa necesite asistenta legala. Cu gandul la clientii flotelor auto, PZU a extins asigurarea PZU Auto Ochrony Prawna pentru a include suportul legal in strainatate. Este foarte util atunci cand este necesar sa iti urmaresti drepturile."

Extinderea asigurarii PZU Auto cu optiunea Legal Protection (PAOP) pentru clientii flotelor auto si leasing este o noutate in oferta PZU, deoarece, pana acum, asiguratorul a oferit-o doar clientilor individuali. PZU Auto Ochrony Prawna este disponibila pentru cei care au incheiat asigurari de raspundere civila sau terta parte la PZU.

Konrad OWSINSKI a adaugat: "Oferim ajutor unde este posibil. De aceea, am decis sa punem la dispozitia clientilor de flote asigurarea PZU Auto Ochrony Prawna. Oferim acces rapid si usor la servicii juridice in Polonia si Europa. Consultantii nostri, vorbitori de poloneza, engleza si rusa, sunt gata sa ajute 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Oferim un sentiment de siguranta intr-o situatie stresanta, asa cum e, fara indoiala, un accident rutier."

Asigurarea PZU Auto Legal Protection este disponibila in doua variante: Comfort si Super. In ambele cazuri, beneficiile garantate includ consiliere juridica telefonica si intermediere in conversatiile telefonice la fata locului cu serviciile de urgenta, politistii, martorii si alti terti implicati in incident. Mai mult, asigurarea acopera costurile avizelor juridice si furnizarea de informatii juridice, precum si onorariile percepute de avocati.

Alegand optiunea Super, creste suma asigurata si, in plus, domeniul de aplicare acopera costurile care apar in legatura cu procedurile legate de retinerea permisului de conducere.

346 accesari