1asig.ro
1asig.ro
Politele de asigurare OMNIASIG se ...

Politele de asigurare OMNIASIG se vand in magazinele ALTEX si Media Galaxy din toata tara

5 min. / 1.540 cuvinte
OMNIASIG Vienna Insurance Group si ALTEX Romania au demarat un parteneriat pentru a creste accesul romanilor la servicii financiare de calitate care sa asigure stabilitate si un nivel crescut de trai, pe termen lung. Astfel, clientii pot achizitiona direct din magazinele ALTEX si Media Galaxy produsele OMNIASIG, insemnand asigurare auto facultativa Casco, asigurari de locuinte obligatorii (PAD) si facultative, asigurari de calatorie si asigurari RCA.

Proiectul pilot a fost demarat in luna mai, initial in cinci magazine, iar din iulie, a fost extins in intreaga retea de magazine.

Politele de asigurare OMNIASIG pot fi acum achizitionate in toate magazinele ALTEX si Media Galaxy si sunt vandute de personal certificat ISF (Institutul de Studii Financiare).

"Colaborarea dintre cele doua companii s-a conturat rapid si firesc, in baza valorilor comune orientate catre adaptarea constanta la nevoile clientilor. Cu o istorie de aproape 30 de ani pe piata locala, ALTEX asigura prin magazinele sale accesul oamenilor la tehnologie, la cele mai mici preturi din Romania. Totodata, OMNIASIG face, de 25 de ani, din performanta o traditie si investeste in imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite clientilor sai", se arata in coomunicatul transmis de asigurator.

,,Parteneriatul nostru cu ALTEX este unul complex si pe multe zone, una dintre ele fiind cea a punctelor de vanzare deschise din toata reteaua Altex si Media Galaxy, ceea ce aproape dubleaza prezenta noastra teritoriala. In plus, vom avea un program zilnic extins, asemanator magazinelor si vom incerca sa punem la dispozitia clientilor produse retail simplificate, chiar si co-brand, astfel incat procesul de vanzare sa fie unul facil. Pentru inceput, ne vom axa pe produse de asigurare a locuintelor, asigurari auto si de calatorii", a declarat Costi STRATNIC, Vicepresedinte Directorat, OMNIASIG Vienna Insurance Group.

La randul sau, Edvin ABDULACHIM, Director Comercial, ALTEX a afirmat: ,,Imperativul in retail este alinierea la o noua realitate in care oamenii au nevoie mai mult ca oricand de siguranta si de confort. Chiar si in vremuri incerte, suntem alaturi de clientii nostri si ne asiguram ca raspundem tuturor nevoilor lor. Astfel, alaturi de noul nostru partener OMNIASIG am gasit calea potrivita pentru ca o serie de produse atat de importante precum asigurarile sa poata fi disponibile in intrega noastra retea".

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezenta pe piata asigurarilor din Romania din 1995, fiind o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa.

Valoarea totala a primelor brute subscrise de OMNIASIG Vienna Insurance Group in primele trei luni ale anului 2020 este de peste 300 milioane de lei, in crestere cu aproximativ 6% comparativ cu perioada similara a anului trecut. In acelasi timp, compania a inregistrat o crestere de aproape 20% a volumului total de despagubiri platite, care a ajuns la valoarea de peste 200 milioane de lei.

2.882 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO