1asig.ro
1asig.ro

Piata de asigurari din Georgia - live pe YouTube XPRIMM TV, miercuri, 30 septembrie

5 min. / 1.540 cuvinte
Miercuri, 30 septembrie, ora 14.00 (EEST), XPRIMM Time for Business va fi din nou live pe canalul de YouTube XPRIMM TV, cu o editie dedicata pietei de asigurari din Georgia, arata xprimm.com. Cum au reusit asiguratorii sa faca fata dificultatilor generate de pandemia COVID si care sunt perspectivele pietei pentru perioada urmatoare - sunt cele doua intrebari la care vor raspunde oaspetii XPRIMM Time for Business.

PROMO


Invitatii speciali ai editiei XPRIMM Time for Business de saptamana viitoare vor fi David ONOPRISHVILI - Chairman, Insurance State Supervision Service of Georgia -, si Devi KHECINASHVILI - President of the Georgian Insurance Association -, insotiti de reprezentanti ai jucatorilor din piata locala, intr-o dezbatere virtuala gazduita de Daniela GHETU - Editorial Director, XPRIMM Publications.

In prima jumatate a anului 2020, sectorul de asigurari din Georgia a crescut cu 9,14%, pana la 109,4 milioane de euro. In acelasi timp, daunele achitate in aceeasi perioada au scazut semnificativ - cu mai mult de 24% y-o-y, conform datelor publicate de autoritatea locala de supraveghere. Intr-o perioada in care piata a fost marcata de criza globala COVID-19, este demn de remarcat faptul ca aceasta crestere a pietei a fost sustinuta de asigurarile de sanatate, care au generat peste 45% din totalul primelor pietei si au inregistrat o crestere de aproximativ 18% y-o-y.

Save the date si accesati canalul de YouTube XPRIMM TV, pentru o intalnire live de 45 de minute, in care veti afla cele mai noi aspecte ale pietei de asigurari din Georgia.330 accesari