1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Piata asigurarilor de calatorie asteptata sa creasca

Dimensiunea pietei internationale a asigurarilor de calatorie se estimeaza ca va ajunge la 60,7 miliarde de dolari pana in 2027, inregistrand o crestere medie anuala de 26,3%, potrivit unui raport Research and Markets.

Raportul este segmentat in functie de regiuni dupa cum urmeaza: America de Nord, Europa, Asia Pacific si America Latina, Orientul Mijlociu si Africa. Conform acestui raport, Europa este lider pe piata asigurarilor de calatorie, cu cota maxima a veniturilor in 2020.

Acest lucru se datoreaza tendintelor de extindere a turismului in regiunea europeana, precum si cerintelor de sanatate, siguranta si igiena din regiune, care stimuleaza dezvoltarea industriei. Impreuna cu aceasta, prevalenta diferitelor situri de patrimoniu, a marilor universitati si companii contribuie, de asemenea, la cresterea pietei regionale de asigurari de calatorie.

Principalele strategii urmate de participantii pe piata sunt parteneriatele. Pe baza analizei prezentate in matricea Cardinal, AIG, Allianz Group si Zurich Insurance Group sunt lideri pe piata asigurarilor de calatorie iar companii precum AXA si Assicurazioni Generali sunt principalii inovatori de pe piata, potrivit raportului.

Aceasta cercetare asupra pietei cuprinde analiza principalilor stake holderi de pe piata. Printre companiile cheie prezentate in raport se numara Seven Corners, USI Insurance Services, Assicurazioni Generali, American International Group, Allianz Group, AXA si Zurich Insurance Group.