1asig.ro
1asig.ro
Peste 85% dintre angajatii ...

Peste 85% dintre angajatii GLOBASIG Broker au primit cele doua doze de vaccin impotriva Covid-19

5 min. / 1.540 cuvinte
Echipa GLOBASIG Broker este pregatita sa reia lucrul aproape in aceleasi conditii ca inainte de pandemie in cele doua sedii centrale din Bucuresti si Pitesti.

GLOBASIG Broker, compania de brokeraj cu o experienta de aproape 20 ani in piata locala de asigurari din Romania, a inceput demersurile pentru reinceperea programului normal de munca al angajatilor care isi desfasurau activitatea in cele doua sedii centrale din Bucuresti si Pitesti, dupa ce peste 85% din astia au primit si cea de-a doua doza de vaccin impotriva noului coronavirus.

"Putem spune astfel ca am realizat imunizarea colectiva in cadrul echipei noastre. Colegii, partenerii si clientii nostri vor putea de acum sa se intalneasca in conditii siguranta sporita in cele doua sedii. Din mai, anul trecut, am avut proceduri foarte stricte pentru lucru, cu numar foarte redus de oameni ce puteau fi simultan in sedii. Am prioritizat scaderea expunerii la potentiala infectie. Am dat atentie detaliilor legate de riscurile personale ale fiecarui coleg, ale familiei sale. Acum putem sa relaxam putin masurile, dar vom continua sa respectam recomandarile oamenilor de stiinta si ale autoritatilor", a declarat, pentru 1asig.ro, Dan CRISTESCU, membru in boardul GLOBASIG si medic de profesie.

"Credem sincer ca vaccinarea anti-covid ne poate aduce cel mai rapid la normalitate si o face cu cele mai reduse costuri pentru toata lumea. Ma bucur sa vad ca echipa noastra a atins atat de rapid acest prag de acoperire prin vaccin", a mai spus el.

Antonio BABETI, CEO, GLOBASIG Broker a adaugat: "GLOBASIG Broker are un business construit pe baza principiilor pe care le promovam si catre clientii nostri: prudenta, flexibilitate, dar si omenie. Am tinut sa ajutam in lupta impotriva acestui virus inca de la inceputul pandemiei prin masurile de precautie luate in cadrul companiei, dar si prin sponsorizari facute pentru cei din linia intai inca din primele saptamani ale crizei sanitare. Ma bucura ca aproape toti colegii nostri au fost la fel de prompti si acum, la un an distanta. Le multumesc ca "au pus umarul" sa repornim motoarele si sa revenim la normalitatea pe care o aveam inainte de aparitia pandemiei".

2.035 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO