1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Peste 300 de antreprenori ...

Peste 300 de antreprenori autohtoni vor participa la cea de-a XX-a editie a Expozitiei nationale "Fabricat in Moldova" 2023

Comisia Nationala a Pietei Financiare (CNPF) si Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova invita reprezentantii comunitatii de afaceri sa participe la o instruire cu tema "Tranzactionarea obligatiunilor corporative pe piata primara si pe cea secundara", care va avea loc pe 2 februarie 2023, intre orele 15:00-17:00, la CIE Moldexpo (mun. Chisinau, str. Ghioceilor 1).

Activitatea va fi moderata de specialisti din cadrul CNPF si are ca scop promovarea incluziunii financiare si popularizarea oportunitatilor de dezvoltare a afacerilor prin prisma instrumentelor financiare disponibile pe piata de capital din Republica Moldova.

Sesiunea de instruire face parte dintr-un vast program de afaceri derulat in cadrul Expozitiei nationale "Fabricat in Moldova", editia a XX-a, care se va desfasura in perioada 1-5 februarie 2023 la CIE Moldexpo, unde sunt asteptati peste 300 de anteprenori din Republica Moldova, pentru a-si promova produsele si serviciile.

Participarea la Programul de Afaceri este gratuita, iar inregistrarea la evenimentele din program poate fi efectuata la urmatorul link https://bit.ly/3j0Sck4

Detalii despre eveniment https://bit.ly/3HzaeU4