1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Performanta premiata la Premiile ...

Performanta premiata la Premiile Brokerilor

Eveniment de traditie care vine sa recunoasca si sa rasplateasca eforturile unei industrii care continua sa ramana performanta in ciuda provocarilor, obstacolelor si dificultatilor pe care le intampina an de an.

Indiferent din ce perspectiva sunt priviti, brokerii de asigurare reprezinta o parte esentiala a industriei asigurarilor, iar rezultatele inregistrate anual de catre ei arata cu claritate acest lucru. Cu ocazia celei de a XII-a editii a Premiilor Brokerilor de Asigurare (PBA) va prezentam cateva dintre opiniile Partenerilor acestui eveniment.

In doar cateva randuri, partenerii evenimentului ne-au impartasit ce reprezinta PBA pentru companiile pe care le reprezinta, dar si cum privesc cei 25 de ani de activitate ai Grupului XPRIMM.

Erik BARNA, Founder and Board Member, Life Is Hard

Care este valoarea acestui eveniment - PBA 2023 - pentru compania Dvs.?

EB: Premiile Brokerilor de Asigurare sunt importante pentru asigurarile din Romania. Cu ajutorul lor se recunoaste si se premiaza performanta si excelenta, iar Life Is Hard are astfel oportunitatea de a se conecta cu toti lideri majori si cu profesionistii din domeniu, consolidand si construind noi relatii de afaceri, invatand cele mai bune practici si observand cele mai noi tendinte ale industriei de profil. Prezenta noastra la PBA 2023 arata clar angajamentul nostru si implicarea in dezvoltarea asigurarilor in Romania.

Care este utilitatea si plusvaloarea aduse companiei Dvs. de catre XPRIMM in cei 25 de ani de activitate?

EB: XPRIMM este unul dintre principalii furnizori de informatii si analize din si despre industria de asigurari si reasigurari din Europa Centrala si de Est, cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu. Accesul oferit de catre XPRIMM la informatii si analize actualizate si cuprinzatoare despre piata de asigurari din Romania si din regiune ne-a ajutat in luarea deciziilor strategice, in dezvoltarea de noi produse si servicii precum si in identificarea oportunitatilor de afaceri.

Luka PRELEVIC - Director, Hellas Direct

Care este valoarea acestui eveniment - PBA 2023 - pentru compania Dvs.?

LP: Suntem bucurosi sa folosim aceasta ocazie pentru a ne reintalni cu partenerii nostri brokeri, precum si cu potentialii partenerii cu care am putea lucra intr-un mediu unic. Deoarece suntem noi pe piata, apreciem in mod deosebit aceasta oportunitate de a prezenta Hellas Direct brokerilor prezenti la eveniment si de a discuta despre potentiale colaborari. Ne straduim sa fim cel mai bun si mai de incredere partener pentru brokerii nostri si vedem mari oportunitati de a imbunatati experienta clientilor si calitatea ofertei in aceasta piata si tara uimitoare.

Care este utilitatea si plus valoarea aduse companiei Dvs. de catre XPRIMM in cei 25 de ani de activitate?

LP: Apreciem Xprimm pentru devotamentul de care a dat dovada in a aduce regiunea mai aproape si de a prezenta cu transparenta oportunitatile pentru jucatorii de pe piata. Xprimm este o piatra de temelie a cooperarii in industria noastra, in intreaga regiune. Avand in vedere ca ne aflam inca la inceput, am colaborat cu Xprimm in primul rand pentru datele despre diverse piete si cele mai recente evolutii. Cu toate acestea, vedem mari oportunitati de a dezvolta aceasta colaborare catre evenimentele organizate de Xprimm, prezenta in mass-media si pentru a discuta subiecte importante pentru piata de asigurari.

Alina POPA - Country Manager, COFACE Romania

Care este valoarea acestui eveniment - PBA 2023 - pentru compania Dvs.?

AP: In limbajul de business curent, folosim cu totii extrem de des cuvantul "partener" si alte derivate ale sale. Nu se uzeaza, e drept, dar in cazul brokerilor, pentru noi, la COFACE, cuvantul acesta pare sa poarte 100% din sensul sau. Alaturi de echipele acestor companii stim cu adevarat ca suntem parteneri, ca avem obiective comune si ca vom construi impreuna valoare adaugata pentru clientii nostri. In decursul fiecarui an, stam umar la umar acolo unde este nevoie de noi, incercand impreuna sa alegem - sau, nu de putine ori, sa cream - cele mai bune solutii.

In acest context, oportunitatea de a ne regasi alaturi de cele mai relevante companii de brokeraj in asigurari, de a le recunoaste meritele si de a le celebra realizarile are o valoare speciala pentru echipa COFACE.

Care este utilitatea si plusvaloarea aduse companiei Dvs. de catre XPRIMM in cei 25 de ani de activitate?

AP: Dupa o experienta proprie a companiei noastre de aproape 27 de ani pe piata din Romania, ne inclinam in fata oricarei entitati care a reusit sa construiasca ceva trainic in acest rastimp. Aportul cel mai relevant pe care XPRIMM l-a adus in cei 25 de ani de activitate nu este unul adresat direct COFACE sau altor companii, ci un impact clar asupra dezvoltarii intregii piete locale a asigurarilor. Rolul XPRIMM in tot ceea ce a insemnat educatia publicului, promovarea acestei industrii si, in cele din urma - prin efectele acestora - in evolutia sanatoasa a mediului de afaceri din Romania este unul de necontestat. In spiritul radacinilor franceze ale companiei pe care o reprezint, pot spune doar: Chapeau!

GROUPAMA

Care este valoarea acestui eveniment - PBA 2023 - pentru compania Dvs.?

G: Premiile Brokerilor de Asigurare este un eveniment de traditie, pe care Groupama se bucura sa-l sprijine de multi ani. E o ocazie pentru noi sa fim alaturi de unul dintre partenerii nostri importanti, marcand astfel o colaborare reusita, ghidata de valori comune, de grija si atentia pe care impreuna le-o aratam clientilor nostri. 

Care este utilitatea si plusvaloarea aduse companiei Dvs. de catre XPRIMM in cei 25 de ani de activitate? 

G: XPRIMM este un actor important in industria de asigurari, care aduce in scena informatie si conectare. Felicitari si la multi ani!

Mihai NEACSU, Avocat Asociat Coordonator, NEACSU & Asociatii

Care este valoarea acestui eveniment - PBA 2023 - pentru compania Dvs.?

MN: PBA a devenit, pentru mine, cel putin, un final de sezon de munca. Nu este vorba neaparat de premii, ci de prilejul de a zambi dupa incrancenarea confruntarilor cu modificarile legislative interminabile, prea multe perfectibile ori esuate, dupa presiunea interactiunii cu autoritatea, dupa emotiile verificarii in practica a opiniilor mele juridice.

Care este utilitatea si plusvaloarea aduse companiei Dvs. de catre XPRIMM in cei 25 de ani de activitate?

MN: XPRIMM este platforma prin care m-am conectat la industria asigurarilor intr-un mod in care nu o puteam face singur, nu neaparat cunoscand oamenii, ci aflandu-le parerile, temerile, nevoile si planurile. In evenimentele formale sau informale ale XPRIMM, am fost intotdeauna atent la ce spune fiecare profesionist al industriei si am invatat ce se doreste de la piata si de la mine, ca avocat. Am citit articolele si interviurile XPRIMM si mi-am notat declaratii a caror punere in practica am verificat-o uneori de-a lungul unor ani. La fel de bine, am putut transmite din experienta mea din tot acest timp, dobandita in domenii si la un nivel la care nu m-am asteptat atunci cand m-am apropiat de aceasta piata. Nu in ultimul rand, aici am putut observa cum industria asigurarilor nu mai este de mult una a barbatilor.

Sinziana MAIOREANU, CEO, AEGON Romania

Care este valoarea acestui eveniment - PBA 2023 - pentru compania Dvs.?
SM: PBA 2023 este un moment de celebrare in care aplaudam si sarbatorim alaturi de partenerii nostri, in care le multumim pentru deschiderea, dedicarea, daruirea si consecventa cu care duc aproape de oameni solutiile de asigurari de viata.

Care este utilitatea si plusvaloarea aduse companiei Dvs. de catre XPRIMM in cei 25 de ani de activitate?

SM: Pentru noi, XPRIMM inseamna informatie de calitate, conectare, comunitate. Inseamna evenimente minunate, campanii de constientizare si educare a publicului, inseamna initiativa si inovatie. Dar cel mai mult inseamna prieteni, oamenii care tin conectata la informatie o intreaga comunitate de asigurari. La multi ani, XPRIMM!

Pentru mai multe detalii, va rugam accesati premiilebrokerilor.ro