1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Paul ZARZARA, noul Membru al ...

Paul ZARZARA, noul Membru al Directoratului ASIROM

Incepand cu luna ianuarie a.c, Paul ZARZARA este noul Membru al Directorului ASIROM responsabil de activitatea de Daune, precum si de coordonarea implementarii politicilor si procedurilor in domeniul prevenirii si combaterii spalarii banilor si finantarii terorismului, din pozitia de Ofiter de Conformitate.

"Sunt onorat sa contribui la continuarea povestii ASIROM in Romania si sa imbinam traditia cu inovatia si puterea unui brand simbol al pietei de asigurari, pentru a deveni asiguratorul preferat al romanilor. Imi asum un nou rol cu numeroase provocari si am convingerea ca alaturi de colegii mei vom continua transformarea serviciilor dedicate clientilor si partenerilor nostri, pentru a asigura calitate, simplitate si eficienta in procesele noastre si a oferi o experienta pozitiva", afirma Paul ZARZARA, Membru al Directoratului ASIROM VIG.

Cu o experienta de peste 16 ani in domeniul serviciilor financiare si de asigurare, Paul ZARZARA a ocupat pozitii de management in mai multe arii de competenta, fiind deja la a doua numire in calitate de Membru al Directoratului intr-o companie de asigurari.

Paul ZARZARA se alatura echipei ASIROM si intareste strategia de digitalizare si inovare a companiei, avand o vasta experienta in implementarea cu succes a unor proiecte de transformare digitala si imbunatatire a experientei clientilor pe parcursul procesului de solutionare a daunelor.

"Digitalizarea serviciilor si transformarea interactiunii client - asigurator intr-o experienta simpla, sigura si rapida reprezinta esenta strategiei noastre de digitalizare si eficientizare, iar procesul de instrumentare daune reprezinta "momentul adevarului" in asigurari si, impreuna cu echipa, vom depune eforturile necesare pentru a ramane un partener de incredere al clientilor si partenerilor nostri", explica Paul ZARZARA, Membru al Directoratului ASIROM VIG.

Numirea noului Membru al echipei ASIROM Vienna Insurance Group a fost aprobata de Autoritatea de Supraveghere Financiara, in sedinta de Consiliu din data de 11 ianuarie 2022.