1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Participa la sondaj si poti ...

Participa la sondaj si poti castiga un card cadou de 400 lei!

Esti sofer? Raspunde la cateva intrebari despre obiceiurile tale de condus si poti castiga unul din cele 6 carduri cadou, in valoare de 400 MDL fiecare, la un magazin online din Moldova.

Sondajul, lansat in cadrul campaniei de informare financiara si de siguranta rutiera "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan" are ca obiectiv sa le readuca aminte soferilor, in mod interactiv, despre unele dintre cele mai importante obiceiuri "bune" de la volan.

Cum poti castiga unul din cele 6 carduri cadou, in valoare de 400 MDL fiecare? E simplu:

  1. Raspunzi la sondajul de aici: http://www.totuldespreasigurari.md/sondaj-despre-obiceiurile-din-trafic
  2. La final, completezi o adresa de mail valida.

Si gata! Intri automat in tragerea la sorti pentru cele 6 carduri cadou, in valoare de 400 MLD, la un magazin online.

Sondajul se desfasoara pana pe 10 iulie a.c. Participa acum!

Despre campania "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan"

In perioada 15 iunie - 15 iulie a.c., APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, la initiativa si cu sustinerea BNAA - Biroul National al Asiguratorilor Auto din Moldova, desfasoara a doua editie a proiectului de informare si de educatie financiara dedicat moldovenilor.

Orientata spre asigurarile auto obligatorii si incluzand o importanta componenta de siguranta rutiera, campania "Totul despre RCA, Carte Verde si cum sa fii treaz la volan" are ca obiectiv sa aduca in prim plan atat cele mai importante informatii pe care fiecare sofer trebuie sa le cunoasca despre asigurarile RCA si Carte Verde, cat si principalele cauze care provoaca accidente rutiere in Moldova si recomandarile de siguranta pentru a le evita.

Afla mai multe pe pagina de Facebook "Totul despre asigurari in Moldova", precum si pe totuldespreasigurari.md.