1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Parteneriat intre METROPOLITAN Life si Banca TRANSILVANIA privind distributia asigurarii de sanatate pentru copii

Copiii care au KidCONT la Banca TRANSILVANIA pot beneficia, incepand de pe 8 decembrie a.c., de prima asigurare de sanatate din Romania destinata copiilor - Dr. KID, oferita de METROPOLITAN Life.

Dr.KID le ofera celor mici protectie,a 24 de ore din 24, in cazul diagnosticarii cu o boala grava, in eventualitatea unui accident, dar si alte beneficii pentru sanatatea acestora.

KidCONT este produsul Bancii TRANSILVANIA dedicat economisirii pentru copii. Acesta are o platforma online care ofera posibilitatea alimentarii contului cu ajutorul cardului, chiar daca acesta nu este emis de Banca TRANSILVANIA.

Asigurarea de sanatate Dr.KID, asociata KidCONT-ului, poate fi incheiata in oricare dintre sediile Bancii TRANSILVANIA. Parintii pot opta pentru unul dintre cele doua pachete de asigurare Dr.KID, "Relaxat" si "Perfectionist". Beneficiile de protectie oferite ajung pana la 120.000 lei, suma lunara de plata este cuprinsa intre 48 si 134 de lei si poate fi achitata direct din KidCONT, fara a mai fi necesara deplasarea periodica la banca.

Asigurarea de sanatate Dr.KID acopera cele mai frecvente evenimente nedorite: fracturi, arsuri, spitalizare, interventie chirurgicala. Totodata, polita ofera protectie financiara in cazul diagnosticarii cu o afectiune grava si a invaliditatii.

KidCONT este un produs de economisire in lei sau in euro, cu acumulare si capitalizarea anuala a dobanzii, deschis de parinte la Banca TRANSILVANIA, pe numele copilului. Rata dobanzii pentru KidCONT este de 4%/an pentru economiile in lei si de 2,25%/an pentru cele in euro.

BT desfasoara o campanie destinata celor care au KidCONT pana in 31 decembrie a.c.: 2% din valoarea cumparaturilor achitate cu cardurile de debit ale Bancii TRANSILVANIA se intorc in KidCONT. Promotia se refera la cumparaturile facute la hypermarket sau supermarket, in magazine de imbracaminte si farmacii.

Banca TRANSILVANIA este una dintre cele mai mari trei banci din Romania, in functie de active, cu o cota de piata de 9,7%. Activitatea sa este organizata pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 6.000 de angajati, o retea formata din aproape 550 de sedii si 1,88 de milioane de clienti activi. Strategia bancii este sustinuta de actionari internationali, BERD si IFC - Banca Mondiala. In acest an, Banca Transilvania a implinit 20 de ani.

METROPOLITAN Life este numarul unu in asigurari de viata garantate de accident si imbolnavire si numarul 2 in piata de asigurari de viata, cu 16% cota de piata, avand peste 15 ani de activitate pe piata locala. Compania are 2 milioane de clienti care beneficiaza de asigurari de viata sau pensii private obligatorii.