1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Pachetul de baza, de la 1 iulie

Eugen NICOLAESCU Actul normativ privind pachetul de baza de servicii medicale ar putea intra in vigoare de la 1 iulie a.c.
"Asigurarile private nu vor putea functiona in Romania atat timp cat nu exista pachetul de servicii de baza", a declarat, cu ocazia unui seminar, Ministrul Sanatatii Publice, Eugen NICOLAESCU.

Astfel, potrivit oficialului citat, in cursul acestei saptamani, pe site-ul Ministerului Sanatatii va fi postat pentru dezbatere publica un proiect de lege in acest sens.
Mai multe detalii referitoare la necesitatea implementarii acestui act normativ vor fi discutate cu ocazia Zilei Asigurarilor Private de Sanatate, eveniment care va avea loc joi, 24 mai a.c., in cadrul FIAR-Forumul International Asigurari-Reasigurari.

Conferinta, organizata pe doua sectiuni principale, se va desfasura la Palatul FOISOR din Sinaia, tematica atingand doua planuri: conturarea realitatii actuale a pietei de profil prin identificarea potentialului si a beneficiilor reale si, al doilea, aspectele operationale care caracterizeaza activitatea de asigurari private de sanatate.

La dezbateri vor participa lideri si specialisti ai principalelor companii de asigurari, reasigurari si brokeraj romanesti, dar si straine, ai CNAS - Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, ai CSA - Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, ai Comisiilor de specialitate din cadrul Parlamentului, ai Caselor Judetene de Sanatate, ai furnizorilor de servicii medicale private si ai mass-media.
Click aici pentru detalii!