1asig.ro
1asig.ro
PREMIERA XPRIMM: prima editie a ...

PREMIERA XPRIMM: prima editie a Raportului privind distributia de asigurari in Europa Centrala si de Est este acum LIVE

5 min. / 1.540 cuvinte

Cea mai recenta premiera editoriala a XPRIMM - CEET Insurance Distribution Report - este acum disponibila pe xprimm.com. Produs in cooperare cu IAIS - Asociatia Internationala a Supraveghetorilor de Asigurari -, raportul ofera o noua abordare, analizand importanta fiecarei categorii de intermediari in asigurari prin evaluarea contributiei lor la valoarea subscrierilor din piata.

"Pentru aceasta prima incercare de analiza a distributiei de asigurari din regiunea ECE - Europa Centrala si de Est, am ales sa folosim date pentru anul 2019, ultimul an "normal" inainte de pandemia COVID-19. Urmatoarea editie a raportului ne va permite sa evaluam impactul crizei de sanatate asupra distributiei asigurarilor in regiune," mentioneaza autorii raportului in cuvantul introductiv al acestuia.

XPRIMM multumeste tuturor autoritatilor nationale de supraveghere pentru furnizarea de date statistice si informatii cu privire la reglementarile locale si obiceiurile comerciale, precum si lui Gorazd CIBEJ LL.M, Director, Insurance Supervision Agency Slovenia, si lui Prof. Klime POPOSKI, Insurance department of St. Kliment Ohridski University, Macedonia, pentru sprijin si contributia la continutul raportului.

CEET Insurance Distribution Report este disponibil in format digital, gratuit, pe xprimm.com.

 

1.961 accesari