1asig.ro
1asig.ro
PRBAR Academy ureaza

PRBAR Academy ureaza "La multi ani!" doamnelor din piata asigurarilor

5 min. / 1.540 cuvinte
PRBAR Academy va organiza, pentru al treilea an, evenimentul sub egida "Arta de a fi Femeie - #SHE - Curajul de a fi propriul tau model", dedicat doamnelor din industria asigurarilor din Romania.

PROMO


Organizatorii evenimentului sustin ca incearca in acest fel sa vina in ajutorul industriei pentru a intelege faptul ca educatia, leadershipul feminin si exemplele pozitive au puterea de a inspira persoanele care joaca un rol crucial in dezvoltarea noilor generatii.

"Imi exprim aprecierea tuturor celor care au facut posibila si aceasta editie a evenimentului organizat de PRBAR Academy - Arta de a fi Femeie. Ne vom reintalni iar, intr-un cerc foarte restrans anul acesta, un format adaptat situatiei actuale, dar cu multe flori si bucurie impartasita, alaturi de oameni dragi, cu care muncim zi de zi. Pentru ca ne dorim o mai mare recunoastere a rolului femeilor in leadership, PRBAR a facut acest prim pas, prin alegerea unei femei la conducerea organizatiei, la inceputul acestui an, in persoana Adrianei GRECU", a declarat Otilia MIHAI, Presedintele PRBAR Academy.

"Reusim de patru ani sa reunim femei lider din piata de asigurari, care si-au dovedit valoarea in multi ani de munca si care sunt dornice in continuare sa se dezvolte. Ne bucuram ca prin aceste intalniri informale, reusim sa celebram si motivam femeile care inteleg nevoia de implicare si isi doresc sa se dezvolte pe toate planurile si sa se apropie pas cu pas de cea mai buna versiune a lor, aceasta fiind si tematica acestei editii, 2021", a adaugat ea.

"Mult succes in continuare tuturor doamnelor din industria de asigurari, o primavara frumoasa si La Multi Ani!", a transmis Otilia MIHAI.

La randul sau, Adriana GRECU a declarat: "Salut aceasta a treia editie a "Arta de a fi Femeie - #SHE - Curajul de a fi propriul tau model". Feminitatea nu se ascunde intr-o rochie sau intr-o pereche de pantofi cu toc. Poti fi feminina si in jeansi, in uniforma, lucrand de acasa sau de la terasa unei cafenele. O femeie poate fi si puternica si vulnerabila, poate imbina foarte bine rolurile care presupun putere, cu cele in care e nevoie de sensibilitate, are o polivalenta pentru care este apreciata astazi in majoritatea mediilor de business. Esti feminina in momentul in care te cunosti pe tine insati si fara a-ti pierde trasaturile fundamentale ale feminitatii, infrunti intreaga lume pentru lucrurile care sunt importante pentru tine, avand curajul de a nu te conforma tuturor tiparelor rigide, impuse de altii. Ca femeie moderna, aceasta este viziunea mea asupra feminitatii."

"Si pentru ca luna aceasta este despre feminitate , dedicam tuturor femeilor din industria asigurarilor si nu numai, cateva strofe scrise de Aurelia Condescu, careia ii multumim, pentru ca a stiut sa surprinda complexitatea femeii zilelor noastre. La multi ani!", a adaugat Adriana GRECU.

 Arta de a fi femeie

Arta pe acest pamant
E femeia si-al sau gand.

Ea aduce binefaceri,
Cifra buna in afaceri
Este cheia fericirii,
Dar si visul implinirii.

Te asigura in toate
Si in acte, si in fapte,
Pretul ei e-atat de mare
Ca in lume egal n-are.

Mandra esti, femeie draga
Ca in lumea asta larga
Tu dai viata, tu iubesti
Tu educi si tot tu cresti!

551 accesari