1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
PRBAR Academy anunta reluarea ...

PRBAR Academy anunta reluarea Programului "De vorba cu..."

PRBAR Academy relanseaza seria de evenimente "De vorba cu....", in varianta online. Debutul primei sesiuni din noua serie va avea loc pe 11 mai 2021, de la ora 15.00 si ii va avea ca invitati pe Adrian MARIN - Presedintele UNSAR (Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania) si Stefan PRIGOREANU - Vicepresedintele PRBAR (Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare Reasigurare).

"Au fost multe solicitari in ultima perioada pentru reluarea Programului "De vorba cu...", probabil si din dorinta celor ce activeaza in aceasta piata, de a cunoaste cate ceva din cariera profesionala a celor ce au contribuit la constructia ei, de a atinge noi niveluri de dezvoltare personala, pentru propriile cariere. Intalnirile se vor derula prin intermediul unei platforme de comunicare virtuala, insa ne dorim sa ne intalnim, probabil din toamna, in formatul cunoscut de catre cei care au alcatuit audienta si in trecut. Ca moderator al intalnirilor, voi selecta intrebarile cele mai provocatoare, dorind sa aflam cat mai multe informatii de la invitati", a declarat Otilia PETRARIU, Presedinte, PRBAR Academy.

"Dupa cum va reamintiti, formatul acestui program se bazeaza mai mult pe intrebari adresate de catre audienta, ce privesc viata si cariera invitatilor, fiind in fapt o sesiune de coaching si mentorat unde invitatii, personalitati ale industriei de asigurari locale, impartasesc lucruri atat din experienta profesionala, cat si viata privata, lansand modele de urmat si pentru alte generatii ce vin din urma, pasionate de asigurari", a adaugat Otilia PETRARIU.