1asig.ro
1asig.ro

PINTILIE Broker a castigat primul loc la categoria "Servicii si Turism" in cadrul Galei E-commerce 2010

5 min. / 1.540 cuvinte
PINTILIE Broker de Asigurare a anuntat astazi ca portalul prin care opereaza, rca-ieftin.ro, a fost desemnat castigatorul locului intai la categoria "Servicii si Turism" in cadrul Galei E-commerce 2010, desfasurata pe 2 septembrie a.c.

"Acest premiu este pentru echipa noastra de tineri profesionisti o recunoastere a meritelor si o motivare in plus in dorinta noastra de a fi cei mai buni jucatori de pe piata asigurarilor on-line, oferind servicii de cea mai inalta calitate, la cele mai avantajoase preturi. De fapt, adevaratii castigatori sunt clientii nostri, fara ale caror sustinere si feed-back permanent nu am fi reusit sa primim aceasta distinctie", a declarat Alexandru PINTILIE, Administrator delegat in cadrul PINTILIE Broker de Asigurare.

Cmpania opereaza si off-line, prin cele 8 agentii clasice, situate in puncte cheie din Bucuresti, precum Dristor, Obor, Domenii, Mihai Bravu, Unirii, Autovit, si in centrele comerciale Grand Arena Berceni si Afi Palace Cotroceni.

Anul trecut, PINTILIE Broker de Asigurare a intermediat prime brute subscrise in valoare totala de 2,1 mil. EUR, in timp ce primul semestru al anului in curs i-a adus brokerului intermedieri de 11,2 mil. lei. In prima jumatate a lui 2010, compania a vandut peste 33.000 de polite de asigurare.

4.137 accesari