1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

PATRIA Bank a lansat cardul AgroPatriot pentru fermieri

PATRIA Bank, in colaborare cu NATUREVO, pune la dispozitia fermierilor carduri cu ajutorul carora pot achizitiona rapid INPUTURI de calitate. Fermierii pot beneficia acum de o dobanda fixa de doar 1% pe luna prin intermedul cardului AgroPatriot, a transmis banca.

"Sustinerea agriculturii romanesti este o prioritate pentru PATRIA Bank si ne dorim sa venim in sprijinul fermierilor cu solutii imediate si adaptate nevoilor acestora. Cardul AgroPatriot, conceput impreuna cu partenerii de la Naturevo, vine in completarea portofoliului de solutii financiare oferite de PATRIA Bank fermierilor si prin acest produs le facilitam acestora obtinerea de inputuri agricole in conditii avantajoase. Initiativa parteneriatului a pornit de la nevoia fermierilor de a administra simplu si rapid activitatile de la firul ierbii, din ferma si de pe camp. Astfel, fermierii isi pot planifica intregul sezon agricol, fara grija finantarii si a drumurilor la banca", a declarat Lavinia MOCANU, Manager Departament Vanzari Agro si Parteneriate, PATRIA Bank

"Odata cu lansarea cardului AgroPatriot, NATUREVO isi consolideaza angajamentul de a sustine implementarea programelor tehnologice performante si profitabile si de a veni pe piata cu solutii adaptate fermierilor parteneri. Prin aceasta initiativa, NATUREVO, impreuna cu PATRIA BANK, isi propune sa faciliteze accesul la capital de lucru rapid si convenabil, fara a fi nevoie sa se confrunte cu dobanzi mari si procese complicate de imprumut", a declarat Doru CIONTOLAC, Manager Relatii Financiare Externe, NATUREVO.

Principalele avantaje ale Cardului Bancar AGROPATRIOT includ:

  • Dobanda redusa: Fermierii vor beneficia de o dobanda FIXA de doar 1% pe luna, oferindu-le astfel posibilitatea de a-si gestiona finantele intr-un mod mai eficient si sustenabil.
  • Flexibilitate: Cardul ofera fermierilor acces rapid si usor la inputurile de calitate din portofoliul NATUREVO pentru a-si desfasura campania agricola in conditii optime.
  • Proces simplificat: Procedura de achizitie este simplificata, astfel ca fermierul poate plati cu cardul AgroPatriot direct la reprezentantul NATUREVO din zona. Achizitia se face rapid, fara bariere birocratice.
  • Suport personalizat: Echipa de specialisti sunt disponibili pentru a oferi fermierilor sprijin si consultanta personalizata.
  • Disponibilitate: Acest instrument este disponibil incepand de miercuri, 24 mai 2023, si poate fi solicitat reprezentantului NATUREVO din teren.