1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
PAID are o noua structura ...

PAID are o noua structura executiva: Cosmin TUDOR, numit Director General Adjunct

Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) anunta numirea lui Cosmin TUDOR in functia de Director General Adjunct, conform aprobarii comunicata public de Autoritatea de Supraveghere Financiara la data de 28 noiembrie 2023.

Fost Director de Dezvoltare timp de patru ani, acesta se adauga structurii executive de conducere formata din Nicoleta RADU, Director General, respectiv Ionut BACIU, Director General Adjunct. 

Cosmin TUDOR are o experienta de 25 de ani in domeniul asigurarilor, ultimii 4 ani in cadrul PAID. 

„Sunt incantat sa-mi extind rolul si implicarea in cadrul PAID, alaturi de colegi. Folosesc experienta profesionala de pana acum pentru a continua strategia de adaptare si transformare a societatii, astfel incat sa ne indeplinim mai bine misiunea. Oamenii stiu deja ca exista resursele si infrastructura necesare pentru a face fata, mai usor, distrugerilor cauzate de dezastre naturale. Urmatorul pas este sa aleaga linistea ca pot proteja ceea ce au construit sau cumparat cu multa truda. In felul acesta contribuim, cu totii, la binele comunitatilor”, a declarat Cosmin TUDOR, noul Director General Adjunct al PAID. 

Inainte de a intra in echipa PAID, Cosmin TUDOR a coordonat cu succes activitatea de vanzare prin brokeri locali a liderului industriei asigurarilor din Romania. Din noua pozitie, acesta va fi responsabil si de stabilitatea operationala a companiei alaturi de dezvoltarea gradului de cuprindere in asigurare, coordonand echipele de IT, daune, distributie, metodologie-analiza dar si marketing-comunicare. 

„Ne bucuram sa-l avem pe Cosmin in echipa noastra si am toata increderea ca, din noua sa functie, va contribui semnificativ la indeplinirea obiectivelor PAID. Regandirea structurii de conducere executiva are la baza noile modificari legislative. Scopul este sa asiguram in continuare o buna guvernanta a societatii, prin separarea atributiilor, in asa fel incat stabilitatea financiara si cea operationala sa fie mentinute in cele mai bune conditii. Continuam sa lucram strategic pentru cresterea protectiei financiare a locuintelor in fata dezastrelor naturale.”, a explicat Nicoleta RADU, Director General PAID. 

Cosmin TUDOR are 47 de ani si este absolvent al Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Univ. “Al. I. Cuza” din Iasi.

Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formata prin asocierea societatilor de asigurare pentru incheierea de asigurari obligatorii de locuinta, in conformitate cu prevederile Legii nr. 260/2008.Conform prevederilor legii, PAID administreaza sistemul de asigurare obligatorie a locuintelor, care acopera trei riscuri de baza specifice Romaniei: - Cutremur - Inundatii - Alunecari de teren.