1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
PAID Romania ofera 500.000 de lei ...

PAID Romania ofera 500.000 de lei pentru dotarea sectiei ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Brasov

Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) vine in sprijinul autoritatilor si a cadrelor medicale in lupta cu pandemia de coronavirus si ofera 500.000 de lei pentru dotarea cu tehnica medicala a sectiei de terapie intensiva (ATI) a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov.

"PAID prin activitatea sa este mereu implicat in sprijinul oamenilor care se confrunta cu situatii dificile si pune un accent deosebit pe tot ce inseamna PREGATIRE IN FATA DEZASTRELOR. Tocmai de aceea, intelegand pe deplin nevoia si diferenta pe care o poate face orice sprijin venit in clipe grele, ne dorim ca prin contributia noastra la achizitionarea echipamentului medical necesar pentru tratarea pacientilor diagnosticati cu COVID-19 sa sustinem eforturile personalului medical de a salva cat mai multe vieti", a declarat Nicoleta Radu, Director General al PAID Romania.

"Donatia celor de la PAID sustine misiunea noastra de a oferi asistenta necesara unui numar cat mai mare de pacienti, avand in vedere ca suntem singura unitate spitaliceasca din judet care poate asigura preluarea si tratamentul pacientilor diagnosticati cu forme severe de infectie cu COVID-19. Pentru acesti pacienti accesul la aparatura medicala specializata le poate salva viata. Multumim PAID pentru sprijin si pentru dovada de solidaritate fata de comunitatea noastra greu incercata in aceasta perioada", a declarat Dr. Calin Cobelschi, Manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov.

Comunitatea brasoveana a dovedit dintotdeauna responsabilitate prin implicarea autoritatilor locale in pregatirea populatiei impotriva dezastrelor fiind in acest moment judetul cu cel mai mare grad de cuprindere in asigurare a locuintelor impotriva dezastrelor naturale dupa Bucuresti.

PAID este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formata prin asocierea societatilor de asigurare pentru incheierea de asigurari obligatorii de locuinta, in conformitate cu prevederile Legii nr.260/2008.

Conform prevederilor legii, PAID administreaza sistemul de asigurare obligatorie a locuintelor, care acopera trei riscuri de baza specifice Romaniei: cutremur, inundatii, alunecari de teren.