1asig.ro
1asig.ro
Ora de Risc by XPRIMM: Siguranta ...

Ora de Risc by XPRIMM: Siguranta rutiera - despre reguli scrise si nescrise

5 min. / 1.540 cuvinte
Despre siguranta rutiera, demersul FII TREAZ LA VOLAN si cum pot ajuta campaniile informative acest domeniu, vor discuta online Alexandru CIUNCAN - Director General, UNSAR -, Costin TATUC - Consultant si Specialist in Siguranta Rutiera - si Oana RADU - XPRIMM, in cadrul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, de marti, 11 august.

PROMO


Discutia interactiva va fi transmisa online, incepand cu ora 14:00, pe Facebook - pe pagina XPRIMM si pe pagina Ora de Risc.

De asemenea, puteti urmari emisiunea si pe platforma Zoom, pe link-ul: https://us02web.zoom.us/j/85957666223?pwd=UWwwRjlaeHBaOWFjYW5WdU5sQUtRdz09

In aceasta vara, campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII CALM LA VOLAN! atrage atentia soferilor asupra pericolelor agresivitatii la volan, dar si asupra necesitatii de a fi mai politicosi in trafic.

Desi reprezinta un risc greu cuantificabil in cifre, agresivitatea la volan creste semnificativ riscul producerii de accidente rutiere, alaturi de factori precum oboseala, neatentie, alcool sau lipsa de experienta. Tocmai de aceea, in 2020, campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! a devenit FII CALM LA VOLAN!, avand ca obiective sa atraga atentia asupra pericolului agresivitatii la volan si sa contribuie la reducerea agresivitatii din trafic. Aceasta se desfasoara in perioada 15 iulie - 30 septembrie a.c.

Demersul "FII CALM LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, ISF - Institutul de Studii Financiare si FGA - Fondul de Garantare a Asiguratilor.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, UNIQA Asigurari, OMNIASIG VIG, GRAWE Romania, DESTINE Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, FUNK Broker, MIB - Millenium Insurance Broker, GARANTA Asigurari, GLOBASIG Broker, DAUNE Expert, LION Broker, AON Romania, DAW Management, OTTO Broker, GT MOTIVE, PRESTIGE Broker si HOBBIT Broker.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Asociatiei motoADN, Ford Mustang Romania, TATUC Serv Consulting, 5 to go si autopia.ro. Partenerii Stiintifici ai campaniei sunt PsihoTrafiQ - Asociatia de Psihologie si Siguranta Rutiera si Asociatia Respiro.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe treazlavolan.ro, Facebook.com/treazlavolan si Instagram.com/treazlavolan.

Pentru a urmari toate dezbaterile si interviurile, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM!

513 accesari