1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ora de Risc: SOS daune si epave ...

Ora de Risc: SOS daune si epave auto

Digitalizarea proceselor si nivelul fraudelor in despagubirea daunelor auto sunt doua subiecte care revin, sistematic, in orice discutie serioasa despre prezentul si evolutia pietei asigurarilor. Pandemia Covid-19 a accelerat adoptarea solutiilor digitale in industria de profil si, odata instalata, aceasta tendinta continua in forta. In prima instanta, segmentul de activitate in care patrunderea solutiilor digitale s-a vazut cel mai puternic a fost cel al administrarii daunelor si al combaterii fraudelor. Ce solutii digitale exista in piata si cum percep clientii acesti ... "partenerii digitali?" Aflam in PREMIERA din editia de marti, 11 iunie, a.c. a emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, difuzata de catre RFI Romania, cel mai citat post de radio de la nivel national.  

Asiguratorii auto se confrunta cu o serie de provocari majore in gestionarea daunelor, provocari care afecteaza atat eficienta proceselor interne, cat si satisfactia clientilor. Printre cele mai semnificative dificultati se numara complexitatea procesului de evaluare a daunelor, timpul indelungat necesar pentru solutionarea cererilor si riscurile asociate fraudelor. Aceste probleme nu doar ca incetinesc activitatea companiilor de asigurari, dar genereaza si nemultumiri in randul clientilor, care asteapta solutii rapide si eficiente. 

Pentru a depasi aceste provocari, asiguratorii au inceput sa adopte solutii tehnologice avansate, menite sa simplifice si sa accelereze procesul de gestionare a daunelor. Un exemplu notabil este platforma gratuita SOS 24, care revolutioneaza modul in care sunt gestionate o parte din daunele auto. 

Cum functioneaza aceasta platforma si cum a aparut ea? Vom putea afla in premiera raspunsurile de la invitatul editiei de marti, 11 iunie a emisiunii Ora de Risc”, Nicolae GANEA, Administrator, ASISOFT, Romania.

                                        ************************************* 

"Ora de Risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Inca de la prima ei editie, cu peste 15 ani in urma, ea este conceputa de catre echipa XPRIMM, difuzata cu ajutorul echipei radio RFI Romania si sustinuta de portalul 1asig.ro si Revista PRIMM - Asigurari & Pensii.  

"Ora de Risc" este transmisa saptamanal de catre RFI Romania, marti, de la 17.30 si, in reluare,  sambata, de la 10:10 pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm.  

Va invitam sa ne urmariti si pe www.rfi.ro, pe pagina de Facebook "Ora de Risc" sau in format podcast, aici https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc. 

Pentru a vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!