1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ora de Risc: Radarele politiei te ...

Ora de Risc: Radarele politiei te tin #TreazLaVolan

Despre siguranta rutiera, principalele cauze ale accidentelor auto si noua editie a campaniei FII TREAZ LA VOLAN!, discuta Costin TATUC - Specialist in Siguranta Rutiera -, Oana RADU - PR Director, APPA (Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor) - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - in emisiunea Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, de marti, 14 iunie 2021.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Ea poate fi urmarita pe www.rfi.ro sau pe undele RFI: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. Emisiunea poate fi ascultata si in format podcast (cautati RFI Romania / Ora de risc).

Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

Emisiunea "Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Indragita emisiune a debutat in urma cu peste 9 ani, fiind realizata de XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM.

Ora de Risc este transmisa in fiecare marti in prime-time, de la ora 17.30, si este reluata sambata, de la ora 10:10.

Pentru a urmari toate dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!

Editia a VI-a a campaniei FII TREAZ LA VOLAN! incepe in iulie 2021

Cresterea sigurantei rutiere ramane o prioritate pentru Romania, iar necesitatea initiativelor care vizeaza cresterea sigurantei rutiere ramane la fel de importanta ca oricand. Un exemplu este campania nationala de siguranta si de preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN!, organizata in fiecare an, incepand din 2016, de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul celor mai importante asociatii si companii de asigurari si de brokeraj si din domenii conexe.

Editia a VI-a a proiectului se va desfasura, in acest an, in perioada iulie - septembrie 2021 si va avea ca tema principala obiceiurile periculoase din trafic, in special acele gesturi care par "mici", dar care pot creste semnificativ riscul de accident rutier, precum nesemnalizarea, oprirea masinii in locuri nepermise, folosirea necorespunzatoare a luminilor, depasirea vitezei legale sau recomandate si nu numai.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe treazlavolan.ro, Facebook.com/treazlavolan si Instagram.com/treazlavolan.