1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ora de Risc: RCA, simptome de ...

Ora de Risc: RCA, simptome de boala grea

Cand este vorba despre asigurarea obligatorie RCA, majoritatea soferilor romani aleg varianta cea mai ieftina, arareori tinand cont si de alte criterii.

Un recent articol, avand un titlu similar celui de mai sus, publicat de catre cercetatorul in antropologie Mirel BANICA, ne dezvaluie, surprinzator sau poate ca nu, o parte din resorturile mai putin vizibile ale asigurarii RCA, asa cum o vede clientul roman. Acestea, alaturi de alte comportamente, duc in final la un fapt prea putin placut - tara noastra ocupa de multi ani un loc la coada clasamentelor UE privind consumul general de asigurari.

Sunt oare doar falimentele periodice de pe piata RCA o explicatie a acestei situatii sau de vina sunt fatalismul mioritic, credinta in protectia divina si resemnarea in fata soartei? De unde credeti ca ne vine oare rezistenta noastra, ca popor, atunci cand este vorba despre preventie? Si, daca vorbim despre cauze, care sunt solutiile?

Despre toate acestea, cat si despre posibilele cai care ar putea atenua efectele lipsei de asigurare, vor discuta Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA si invitatii sai: Mirel BANICA, Cercetator in domeniul antropologiei religioase si comunicarii culturale si Cristian-Dorel LACATUS, Antreprenor & Owner, ELIRE Succes.

Urmariti o noua editie "Ora de Risc" marti, 28 martie, de la 17:30.

Pana atunci, asteptam sa ne trimiteti intrebari, opinii si comentarii pe pagina de Facebook a emisiunii.

Emisiunea "Ora de Risc" este transmisa saptamanal de catre RFI Romania, marti, de la 17.30 si este reluata sambata, de la 10:10.

Va invitam sa ne urmariti si pe www.rfi.ro sau pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. 

Totodata, ne puteti si vedea pe pagina de Facebook "Ora de Risc" si ne puteti asculta, in format podcast, pe pagina RFI Romania, aici https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc.

"Ora de Risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Debutul ei a avut loc in urma cu aproape 15 ani, este realizata de catre echipa XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM - Asigurari & Pensii.

Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!