1asig.ro
1asig.ro
Ora de Risc: Digitalizarea, in ...

Ora de Risc: Digitalizarea, in sprijinul brokerilor si al consumatorilor

5 min. / 1.540 cuvinte

Despre schimbarile aduse de pandemia de COVID-19 in relatia broker - client, digitalizare, rolul brokerului, preferintele consumatorilor, si nu numai, va discuta, marti, 26 octombrie a.c., Dragos MIRCEA, Director General, INTERBUG Insurance Broker, in cadrul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, de la ora 17:30.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Ea poate fi urmarita pe www.rfi.ro sau pe undele RFI: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. Emisiunea poate fi ascultata si in format podcast (cautati RFI Romania / Ora de risc).

Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

Emisiunea "Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Indragita emisiune a debutat in urma cu peste 10 ani, fiind realizata de XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM.

Ora de Risc este transmisa in fiecare marti in prime-time, de la ora 17.30, si este reluata sambata, de la ora 10:10.

Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!

812 accesari