1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ora de Risc: Cuvinte cheie pentru ...

Ora de Risc: Cuvinte cheie pentru o vacanta reusita

Pentru ca perioada concediilor ne bate deja la usa, iar rezervarile catre destinatiile dorite sunt inca in toi, astazi vom discuta cu Viorel Ion PREDA-Broker General, Destine Broker de Asigurare - Reasigurare si Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA, despre cuvintele cheie pentru o vacanta reusita, la Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, marti - 14 iunie, de la ora 17:30.

Discutiile vor pune accentul pe asigurarile de calatorie, la ce anume trebuie sa fim atenti atunci cand incheiem o astfel de asigurare, ce se poate intampla in cazul intreruperii calatoriei, ce solutii sunt daca ne vom confrunta cu falimentul unei companii aeriene, cat si despre o asigurare medicala Post Calatorie (produs nou pe piata de la Signal IDUNA), sunt doar o parte dintre subiectele care vor fi aduse in discutie.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Ea poate fi urmarita pe www.rfi.ro sau pe undele RFI: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. Emisiunea poate fi ascultata si in format podcast (cautati RFI Romania / Ora de risc).

Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

Emisiunea "Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Indragita emisiune a debutat in urma cu peste 11 ani, fiind realizata de XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM.

Ora de Risc este transmisa in fiecare marti in prime-time, de la ora 17.30, si este reluata sambata, de la ora 10:10.

Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!