1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Ora de Risc: Cutremur in Turcia - ...

Ora de Risc: Cutremur in Turcia - cat pret pui pe viata ta?

Suntem la aproape 46 de ani de la ultimul cutremur major din Romania si doar o zi de la cele cu magnitudine de peste 7 grade pe scara Richter din Turcia.

Ce le diferentiaza? In fapt, doar distanta geografica si cea de timp, iar expertii seismologi si statisticile ne arata clar ca aceste fenomene cu efecte grave ce vor mai intampla, caci au loc periodic. Asadar, intrebarea nu este daca vor mai avea loc, ci cand si cat suntem de pregatiti fiecare dintre noi pentru a contracara efectele lor.

In acelasi timp, rata de penetrare a asigurarilor de locuinta obligatorii in tara noastra este una foarte mica - de doar 20%, iar a celor voluntare/facultative este de sub 17%. Ce se va intampla cu celelalte 4 locuinte din 5 care sunt total neasigurate si care vor fi afectate in cazul unui cutremur? Cati dintre romani au o asigurare de viata sau de sanatate care ar putea atenua efectele si asa devastatoare ale unui cutremur de o asemenea anvergura?

Despre toate acestea, vor discuta live, in emisiunea "Ora de Risc" de la RFI Romania, incepand cu ora 17.30, Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA si Cristian Dan IONESCU, Consultant Expert in asigurari.

Va asteptam cu intrebari, propuneri si comentarii.

Emisiunea "Ora de Risc" este transmisa saptamanal de catre RFI Romania, marti, de la 17.30 si este reluata sambata, de la 10:10.

Va invitam sa ne urmariti si pe www.rfi.ro sau pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. 

Totodata, ne puteti si vedea pe pagina de Facebook "Ora de Risc" si ne puteti asculta, in format podcast, pe pagina RFI Romania, aici https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc.

"Ora de Risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Debutul ei a avut loc in urma cu aproape 15 ani, este realizata de catre echipa XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM - Asigurari & Pensii.

Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!